Τοπικά

Νέα μαρτυρία για την εξαφάνιση της 19χρονης – “Την είδα να ψωνίζει στον Βόλο”

«Την ήμερα των Θεοφανίων, ο αδελφός της Αρτέμιδος δέχτηκε στο κινητό του τηλέφωνο μια κλήση από έναν μάρτυρα, ο οποίος υποστήριξε ότι είδε τη 19χρονη κοπέλα. Σύμφωνα με όσα του είπε, αναγνώρισε την Αρτέμιδα σε πόλη της κεντρικής Ελλάδας, τη στιγμή που ψώνιζε σε ένα κατάστημα ψιλικών. Συνοδευόταν από δύο άνδρες γεροδεμένους, ηλικίας περίπου τριάντα ετών. Αυτό που έκανε εντύπωση στον μάρτυρα ήταν ότι είδε την Αρτέμιδα πολύ αδυνατισμένη, ανήσυχη και φοβισμένη», δήλωσε στη Realnews ο δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκας για την εξαφάνιση της 19χρονης.

Κατά την ίδια πληροφορία η Άρτεμις φέρεται να έχει θεαθεί στον Βόλο.
Η οικογένεια της Αρτέμιδας θεωρεί πολύ σημαντική τη συγκεκριμένη μαρτυρία για την πόλη του Βόλου, καθώς πριν από περίπου έναν μήνα είχαν την πληροφορία ότι κάποια γυναίκα είχε αναγνωρίσει και πάλι την 19χρονη στην παραλία του Βόλου.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει παρόμοια μαρτυρία για την Αρτέμιδα. Και πριν από λίγο καιρό είχαμε την πληροφορία για την παραλία του Βόλου. Και τότε η νεαρή κοπέλα συνοδευόταν από δύο άνδρες και μάλιστα της ίδιας ηλικίας» είπε στη Realnews ο κ. Ντούγκας.

Από την πλευρά του ο πατέρας του κοριτσιού, Γιάννης Βασίλης, απηύθυνε νέα έκκληση για να βρεθεί η κόρη του.
«Θέλω να σφίξω την κόρη μου στην αγκαλιά μου. Να επιστρέψει στο σπίτι και να τελειώσει το βασανιστήριο που ζούμε από τις 16 Οκτωβρίου, όταν και εξαφανίστηκε η Αρτεμις. Είμαστε όλοι πολύ στενοχωρημένοι. Όποιος ξέρει, να μιλήσει, έστω και ανώνυμα. Παρακαλώ όποιον την έχει δει ή γνωρίζει πράγματα για την κόρη μου να επικοινωνήσει είτε μαζί μας είτε με την Αστυνομία .Έστω και ανώνυμα. Θέλω να ξέρω ότι είναι ζωντανή και πως δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της» είπε ο κ. Βασίλης.

758671_a727d02693-8a868b56656f633d

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το