Τοπικά

Nέα κρούσματα κορωνοϊού σε Στεφανοβίκειο, Bόλο και Σκόπελο – 25χρονος πήρε τα αποτελέσματα του τεστ και εξαφανίστηκε από το νησί

Πέντε συνολικά κρούσματα του κορωνοϊού καταγράφηκαν στη Μαγνησία. Ο ένας ασθενής είναι 25 χρόνων, ο δεύτερος 33 και ένας 36.  Οι τρεις βρέθηκαν θετικοί στον ιό προχθές αργά το βράδυ και από την ιχνηλάτηση προέκυψε ότι το τρίτο κρούσμα είναι «ορφανό».  Οι δύο νεαροί είχαν στενές επαφές με γνωστά κρούσματα, που βρέθηκαν θετικά στις 6 Αυγούστου.
Το τέταρτο κρούσμα είναι γυναίκα στρατιωτικός από τη μονάδα Στεφανοβικείου 44 ετών και το πέμπτο αφορά έναν νεαρό 25 ετών από τη Σκόπελο.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

-Στην περιοχή της Λάρισας
Καταγράφηκαν 4 νέα κρούσματα Covid-19. Τα 2 αφορούν παραθεριστές που επέστρεψαν από νησί των Κυκλάδων το ένα κι από την Πιερία το άλλο. Το 1 αποτελεί στενή επαφή γνωστού κρούσματος (5.8.2020), ενώ υπάρχει 1 ακόμη το οποίο νοσηλεύεται.

-Στην περιοχή του Βόλου
Καταγράφηκαν 4 νέα κρούσματα Covid-19 στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου. 1 αποτελεί στενή επαφή κρούσματος (6.8.2020), ενώ 1 ακόμη αποτελεί στενή επαφή της συρροής κρουσμάτων στο Στεφανοβίκειο. Επιπρόσθετα, 1 ακόμη κρούσμα είναι στενή επαφή άλλου κρούσματος (6.8.2020), ενώ τέλος 1 θεωρείται «ορφανό».

-Στην περιοχή της Σκοπέλου
Καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid-19 στην ευρύτερη περιοχή της Σκοπέλου. Το κρούσμα προσήλθε για εξέταση μετά από συμπτωματολογία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το