Ελλάδα

Νέα εξέλιξη: Συμμαθητής του Ροδίτη ένας από τους φερόμενους ως βιαστές της Τοπαλούδη

Oι τρεις ύποπτοι για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη προσήχθησαν στην Ασφάλεια Ρόδου. Το Star αποκαλύπτει ότι ένας από τους τρεις νεαρούς ήταν συμμαθητής του Έλληνα κατηγορούμενου για τη δολοφονία της.
Οι τρεις νεαροί προσήχθησαν στην Ασφάλεια Ρόδου κάτω από άκρα μυστικότητα προκειμένου να γίνει διακρίβωση των στοιχείων τους. Οι αστυνομικοί τους ενημέρωσαν ότι υπάρχουν καταθέσεις που τους εμπλέκουν στον βιασμό της Ελένης Τοπαλουδη τον Νοέμβριο του 2017.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της εφημερίδας «Ροδιακή», Ελευθερία Πέλλου: «Οι τρεις νεαροί, συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους πήγαν στην ασφάλεια Ρόδου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι λήφθηκαν τα στοιχεία τους και επίσημα και κάποιες φωτογραφίες τις οποίες στη συνέχεια θα τις δείξουν οι αστυνομικοί στις φίλες που έχουν καταθέσει για την Ελένη Τοπαλούδη».

Υπενθυμίζεται ότι την υπόθεση του βιασμού της φοιτήτριας αποκάλυψαν στις αρχές 3 φίλες της. Η μητέρα της φοιτήτριας έδωσε τα 2 από τα 3 ονόματα στην ανακρίτρια.
Η καλύτερη φίλη της ισχυρίστηκε αρχικά στο Λιμενικό ότι η Ελένη φοβόταν τρία άτομα που εμπλέκονταν σε υπόθεση βιασμού εναντίον της και ότι δεν έκανε μήνυση γιατί θα της έκαναν κακό.

Συμμαθητής του Έλληνα δολοφόνου ο ένας από τους βιαστές της Ελένης
Την ίδια ώρα η οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας επιμένει ότι ο βιασμός της και η δολοφονία της συνδέονται.
Από την έρευνα προκύπτει ότι ένας από τους τρεις υπόπτους με καταγωγή από τις Σέρρες ήταν συμμαθητής του Ροδίτη σε ΕΠΑΛ του νησιού. Πόσο καλά γνωρίζονταν; Γνώριζε ο Έλληνας ότι υπήρχε ροζ βίντεο;
Το λάπτοπ της Ελένης πιθανόν να δώσει τις απαντήσεις. Οι τρεις ύποπτοι αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κληθούν για κατάθεση. Η έρευνα για τον πρώτο βιασμό είναι σε πλήρη εξέλιξη τόσο από την αστυνομία όσο και από την Ανακρίτρια Ρόδου.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το