Ελλάδα

Νέα ανάρτηση Πολάκη: «Με τους κακούς είμαι χειρότερος» (pic)

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης όχι μόνο δεν υποχωρεί στο θέμα με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στέλιο Κυμπουρόπουλο, αλλά, σύμφωνα με τον ίδιο, δίνει και απαντήσεις σε όσους αμφισβήτησαν το ήθος του. Την ίδια ώρα, κάνει λόγο για «ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς» και απαντάει έμμεσα στα όσα του καταλόγισε ο πρώην υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης.
Παράλληλα αναφέρει ότι είναι τίμιος, δεν χρωστάει χάρες, ότι στηρίζει τους αδύναμους, ότι χτυπά τους εκμεταλλευτές και τα τσιράκια τους και τέλος ότι είναι ο εαυτός του. Τέλος καταλήγει λέγοντας ότι «μην περιμένετε να μαλώσω δημόσια με συντρόφους και συναγωνιστές, ο εχθρός είναι απέναντι».

Ακολουθεί η ανάρτηση

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ..

Ηθικό πλεονέκτημα και ήθος της αριστεράς είναι…

– Να έχεις φτάσει ψηλά χωρίς να γλύψεις, χωρίς να προσκυνήσεις, χωρίς να χρωστάς καμία χάρη σε κανέναν μεγαλόσχημο. πλεονεκτημα και ηθος της αριστερας ειναι…

-Να ξέρεις τη δουλειά σου όσο καλύτερα γίνεται, να την κάνεις με τίμιο τρόπο χωρίς λαμογιές και παράπλευρα οφέλη.

-Να στηρίζεις τους αδύναμους ,να χτυπάς τους εκμεταλλευτές και τα τσιράκια τους πολιτικά ή δημοσιογραφικά,να μη φοβάσαι τη σύγκρουση και να φερνεις ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ υπερ των πολλών στην καθημερινότητα των ανθρώπων.

-Να λες τον κλέφτη, κλέφτη, να σαι με τους καλούς καλύτερος, με τους κακούς χειρότερος γιατί αλλιώς δεν πολεμούνται, να μην καλύπτεις υποθέσεις του παρελθόντος, να συγκρούεσαι με τους σάπιους μηχανισμούς του κράτους χωρίς να τους χαϊδεύεις να εκτιμάς την πραγματική αξία των ανθρώπων και όχι τους λουστραρισμένους δήθεν ή τα «άριστα» τίποτα.

-Να μπορείς να παράξεις σχέδιο και πρόγραμμα στο χώρο ευθύνης σου υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας, που να αντικαθιστά αυτό που υπάρχει και βέβαια να επιβλέψεις και να οργανώσεις την ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ του. (γιατί το ήθος είναι η τελική πράξη, όχι η λεκτική εξαγγελία).

-Να μη φοβάσαι να εκτεθείς γι’ αυτά που πιστεύεις, να σηκώνεις το γάντι που σου ρίχνει ο αντίπαλος, να στηρίζεις το κόμμα σου και τα μέλη του, να υπερασπίζεσαι τα μέτωπα και τους συμμάχους σου ασκώντας όταν χρειάζεται την πιο σκληρή κριτική εκεί που πρέπει.

– Να είσαι ο εαυτός σου και αυτό που κουβαλάς απ’ τα γονίδια, την οικογένεια, την καταγωγή σου, τον τόπο σου, τις σπουδές σου και τη μόρφωσή σου, την εμπειρία σου και τη διαδρομή σου.

ΑΥΤΑ …

ΥΓ: Μην περιμένετε από μένα να μαλώσω δημόσια με συντρόφους και συναγωνιστές .Ο εχθρός είναι απέναντι…

Πηγή: Έθνος
Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το