Αθλητισμός

Νέα Αγχίαλος: Αρνητικά όλα τα νέα τεστ κορωνοϊού στην αποστολή της Ξάνθης

Aρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των νέων τεστ για τον κορωνοϊό στα οποία υποβλήθηκε η αποστολή της ομάδας της Ξάνθης το βράδυ της Παρασκευής από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, έπειτα από το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού που εμφανίστηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μετά τη διαπίστωση θετικού κρούσματος COVID-19 σε ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Ξάνθη, η Super League είχε ανακοινώσει την αναβολή του αγώνα Λαμία-Ξάνθη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής ημέρας των Play Out της Super League, και τον ορισμό του τη Δευτέρα 6 Ιουλίου και ώρα 19:30, για προληπτικούς λόγους. Παράλληλα, απομονώθηκαν σε καραντίνα για 48 ώρες σε ξενοδοχείο στη Νέα Αγχίαλο όλα τα μέλη της αποστολής όπως ακριβώς ορίζει το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Super League 1 από 30/6/2020.

Μετά τις νέες εξετάσεις θα ακολουθήσει και νέος επαναληπτικός έλεγχος, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, που θα γίνει την Κυριακή (5/7).
Σύμφωνα με τους κανονισμούς, στην περίπτωση που τα αποτελέσματα των δύο ελέγχων είναι αρνητικά για το σύνολο των ποδοσφαιριστών, ο αγώνας μπορεί να διεξαχθεί, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γ. Μαυρωτά, Συντονιστή Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το