Ελλάδα

ΝΔ: «Προβοκάτσια του ΣΥΡΙΖΑ» η φραστική επίθεση στον Α. Σαμαρά

nd

Για στημένη προβοκάτσια του ΣΥΡΙΖΑ, κάνουν λόγο στη ΝΔ με αφορμή περιστατικό φραστικής επίθεσης κατά του Αντώνη Σαμαρά, χθες, σε περιοχή των Σερρών.
Οπως αναφέρει υψηλόβαθμη πηγή του κόμματος της αξιωματικης αντιπολίτευσης, ο πρόεδρος της ΝΔ δέχθηκε επίθεση με ύβρεις από δύο συγκεκριμένα άτομα χθες γύρω στις 20:15, ενώ στον ιδιο χώρο τον περίμεναν περί τα 100 άτομα. Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η Αστυνομία απομάκρυνε αυτούς τους δύο ανθρώπους και τους πήγε για εξακρίβωση στοιχείων.
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντ. Σαμαρας και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Κώστας Καραγκούνης, επικοινώνησαν με τον αστυνομικό διευθυντή και ξεκαθάρισαν ότι δεν επιθυμούν τη δίωξη αυτών των ανθρώπων και το περιστατικό δεν γράφτηκε στο βιβλίο συμβάντων, ούτε ως προσαγωγή.
Ωστόσο απο τη ΝΔ καταγγέλλουν ότι αυτοί οι άνθρωποι παρότι τούς είπαν απο την αστυνομία οτι μπορούν να αποχωρήσουν, παρέμειναν στο αστυνομικό τμήμα επί μισάωρο.
Από τη ΝΔ λένε, επίσης, ότι αυτά τα άτομα στη συνέχεια επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον γραμματέα της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ και μια δικηγόρο, η οποια ηταν υποψήφια του κυβερνώντος κομματος, πρόσωπα τα οποία προσήλθαν στο αστυνομικό τμήμα και έφυγαν λίγο μετά, μαζί με τους ανθρώπους που είχαν εξυβρίσει τον πρόεδρο της ΝΔ.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το