Κόσμος

NASA: Οχι, δεν υπάρχει αποικία παιδιών σκλάβων στον Αρη – Η απίστευτη θεωρία συνωμοσίας

Αμέτρητες είναι οι θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν. Αυτή όμως περί αποικίας παιδιών- σκλάβων στον Αρη ξεπερνά ακόμη και αυτά τα όρια.

Η συζήτηση για αυτό ξεκίνησε από την εκπομπή The Alex Jones Show που αναμεταδίδεται από 118 ραδιοφωνικούς σταθμούς στις ΗΠΑ. Ο Ρόμπερτ Ντέιβιντ Στιλ, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, υποστήριξε ότι ο Αρης κατοικείται ήδη από ανθρώπους, που στέλνονται εκεί παρά τη θέλησή τους.

«Πιστεύουμε πραγματικά ότι υπάρχει μια αποικία στον Αρη που αποτελείται από παιδιά, τα οποία έχουν απαχθεί και σταλεί στο διάστημα σε ένα ταξίδι 20 ετών, έτσι ώστε όταν φθάνουν στον πλανήτη, δεν έχουν εναλλακτική λύση παρά να είναι σκλάβοι στην αποικία του Αρη», δήλωσε ο Στιλ στον ραδιοφωνικό παραγωγό ‘Αλεξ Τζόουνς, ιδρυτή της αμφιλεγόμενης συνωμοσιολογικής ιστοσελίδας InfoWars, που υποτίθεται ότι ξεσκεπάζει αυτά που το κατεστημένο κρύβει.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Στιλ τα παιδιά- σκλάβοι της αποικίας χρησιμεύουν ως εργατικό δυναμικό, ως αντικείμενο παιδοφιλίας και -αφού σκοτωθούν- ως μέσο απόκτησης οργάνων, μυελού των οστών και αίματος από τους «κακούς» της αποικίας. Ο Τζόουνς παρουσίασε τον Στιλ ως «κάτοχο μυστικών της CIA» και υποστήριξε ότι γνωρίζει πως «το 90% των αποστολών της NASA είναι μυστικές» και ότι υψηλόβαθμοι μηχανικοί της NASA τού έχουν εξομολογηθεί ότι «δεν έχεις ιδέα για το τι συμβαίνει».

Επειτα από όλα αυτά, εκπρόσωπος της NASA θεώρησε ότι έπρεπε να διαψευστούν τα παραπάνω. «Δεν υπάρχουν άνθρωποι στον Αρη. Υπάρχουν ενεργά οχήματα στον Αρη, αλλά όχι άνθρωποι», δήλωσε ο Γκάι Γουέμπστερ του Εργαστηρίου Αεριοπροώθησης της NASA, στο «The Daily Beast».

Πηγή: ΑΠΕ

 

Share
Ετικέτες: ΆρηςΝΑΣΑσκλάβοι

Πρόσφατα άρθρα

Βουλή: Στα θεωρεία συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών

Από το πρωί της Τετάρτης (20/3) βρίσκεται σε εξέλιξη στην ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση…

20 Μαρτίου 2024

Δίκη σκηνοθέτη για βιασμό: «Μου είπε έγινε μια στραβή και να πάω μαζί της στην Αστυνομία» – Τι κατέθεσε φίλος του

Σεναριογράφος και φίλος του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου, ο οποίος είναι και γνωστός της ηθοποιού Έλενας…

20 Μαρτίου 2024

British Airways: Σάλος με ρατσιστικό βίντεο από αεροσυνοδούς

Αποτροπιασμό προκάλεσε στη Βρετανία ρατσιστικό βίντεο που ανέβασαν τα μέλη του πληρώματος καμπίνας της British…

20 Μαρτίου 2024

ΔΕΕΠ Μαγνησίας: Η ελληνική οικονομία συνεχίζει να βελτιώνεται καθημερινά

Σε ανακοίνωσή της η ΔΕΕΠ Μαγνησίας αναφέρει: «Ολοκληρώθηκε ένας έντονος μήνας σημαντικών κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων και…

20 Μαρτίου 2024

ΔΕΕΠ ΝΔ Μαγνησίας: Επιστροφή στα θέματα της καθημερινότητας

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Μαγνησίας σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Ολοκληρώθηκε ένας έντονος μήνας σημαντικών κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων…

20 Μαρτίου 2024

Ρωσία: Οκτώ μέρες κράτησης σε γυναίκα που έγραψε «Όχι στον πόλεμο» σε ψηφοδέλτιο

Μια γυναίκα καταδικάστηκε σήμερα σε οκτώ ημέρες κράτηση από ρωσικό δικαστήριο επειδή έγραψε «Όχι στον…

20 Μαρτίου 2024