Αθλητισμός

Να διαχειριστεί κούραση και απουσίες καλείται με Καμπανιακό η Νίκη

Να διαχειριστεί κούραση και απουσίες καλείται η Νίκη. Σήμερα στις 15.00 στο γήπεδο της Χαλάστρας «μονομαχεί» με τον Καμπανιακό στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής στον Βόρειο όμιλο της Σούπερ Λιγκ 2.

Η Νίκη παρουσίασε εξαιρετική εικόνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και μέχρι το 93’ είχε ένα αποτέλεσμα που της άφηνε ελπίδες για τη ρεβάνς στο Πανθεσσαλικό. Ωστόσο ο Άρης κατάφερε να βρει δύο γκολ στις καθυστερήσεις διευρύνοντας το σκορ στο 3-0.

Παρόλα αυτά οι «κυανόλευκοι» νιώθουν ικανοποίηση για την απόδοσή τους και έδειξαν σ’ όλη την Ελλάδα τη δυναμική τους. Ωστόσο είναι υποχρεωμένοι πλέον να στραφούν στο πρωτάθλημα, καθώς σήμερα τους περιμένει ο Καμπανιακός.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην προτελευταία θέση με 12 βαθμούς και σίγουρα δεν έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να κάνουν τις εμφανίσεις που θα ήθελαν. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η βολιώτικη ομάδα θα έχει εύκολο έργο, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Από τη μία μεριά ο Καμπανιακός «καίγεται» για βαθμούς, πράγμα που τον καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνο. Από την άλλη πλευρά η Νίκη θα παραταχθεί σ’ ένα ακόμη ματς με πολλές απουσίες, ενώ υπάρχει και η κούραση από το παιχνίδι με τον Άρη, κάτι που δυσχεραίνει την αποστολή της.

Πιο συγκεκριμένα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» αποχώρησε τραυματίας ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης, ο οποίος ήδη αντιμετώπιζε πρόβλημα και από πριν.

Επίσης από τον αγώνα κόντρα στον Άρη απουσίαζαν οι Πατρίκ Μπαχανάκ και Ραφαήλ Πέττας λόγω τραυματισμού. Οι δύο παίκτες δεν προλαβαίνουν ούτε το σημερινό ματς για τον ίδιο λόγο, ενώ θα λείψει και ο Πασχάλης Κάσσος, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες.

Ασφαλώς δεν πρέπει να ξεχνάμε και τη απώλεια του Χοσέτε Μιράντα. Ο 25χρονος εξτρέμ εντυπωσιάζει στα γήπεδα της Ακτής Ελεφαντοστού με την Ισημερινή Γουινέα και συνεχίζει την πορεία στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Επομένως η Νίκη θα περιμένει ακόμη για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Μετά από τα παραπάνω οι λύσεις για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλου είναι περιορισμένες, με την αποστολή να αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές. Το παρήγορο είναι ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Σάββας Τοπαλίδης και θα αντικαταστήσει τον Πασχάλη Κάσσο, ενώ ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Μιχάλη Γιαννίτση, ο οποίος είναι πλέον διαθέσιμος.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα το σύστημα θα είναι 4-3-3 ως εξής: Τερματοφύλακας θα είναι ο Γκαραβέλης, ενώ στην οπισθοφυλακή θα βρίσκονται οι Τοπαλίδης (δεξιά), Αναστασίου (αριστερά), Στίκας και Ανδρέου (στόπερ). Στον χώρο του κέντρου θα παίξουν οι Κυριακίδης, Γαβριηλίδης και Λίταινας, με επιθετική τριπλέτα τους Πολίτη (δεξιά), Ριμπέιρο ή Κρητικό (αριστερά) και Τζιώρα (κορυφή).

Επίσης στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι Κραβαρίτης, Γιαννίτσης, Ναά, Κουτσιμπάνας, Μπαλλάς, Βουκελάτος.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σ’ ένα ακόμη παιχνίδι η Νίκη θα έχει στο πλευρό της τους φιλάθλους. Πιο συγκεκριμένα οι Blue Angels «Βαγγέλης Κωστής» διοργανώνουν εκδρομή για τη Χαλάστρα, με την αναχώρηση του λεωφορείου να έχει οριστεί για σήμερα στις 12 το μεσημέρι.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο σημερινός αγώνας θα μεταδοθεί από την πλατφόρμα της Σούπερ Λιγκ 2 (https://sl2.muvi.com/) με την καταβολή ποσού 2,99 ευρώ. Με τον ίδιο τρόπο θα μεταδοθούν την Κυριακή οι αγώνες ΑΕΛ-Αναγέννηση Κ., Ηλιούπολη-Καλαμάτα, Παναχαϊκή-Χανιά, Ιωνικός-Διαγόρας, ενώ το Action 24 θα καλύψει τις συναντήσεις ΠΑΟΚ Β’-Μακεδονικός και ΑΕΚ Β’-Λεβαδειακός.

 

Ο Καμπανιακός

Με μία προπόνηση χθες στις 12 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Καμπανιακού για τον αγώνα με τη Νίκη. Πλέον προπονητής είναι ο Γιώργος Αμανατίδης, ο οποίος αντικατέστησε τον Ηλία Σαπάνη, ο οποίος κοουτσάρισε το συγκρότημα της Θεσσαλονίκης στον πρώτο γύρο, όταν είχε χάσει με 2-0 στο Πανθεσσαλικό.

Από τη σημερινή αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι Γιακουμής και Γιουκούδης, οι οποίοι είναι τραυματίες, ενώ τιμωρημένος είναι ο Πόζογλου. Παρόλα αυτά στις τάξεις του Καμπανιακού επικρατεί αισιοδοξία ότι θα καταφέρει να επαναλάβει την επιτυχημένη εμφάνιση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’, τον οποίο νίκησε με 3-0.

 

Διαιτητής ο Δραγούσης

με άσχημες αναμνήσεις

Διαιτητής της αναμέτρησης Καμπανιακός-Νίκη ορίστηκε ο Αθανάσιος Δραγούσης, από τον οποίο η Νίκη έχει άσχημες αναμνήσεις. Πιο συγκεκριμένα ο Κιλκισιώτης ρέφερι σε… συνεργασία με τον βοηθό Μαλανδρή από τη Χαλκιδική είχε «χειρουργήσει» τη βολιώτικη ομάδα στην περσινή πρεμιέρα εναντίον του Μακεδονικού στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε καταλογίσει ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος της, είχε αποβάλει χωρίς λόγο τον Γαβριηλίδη και δεν είχε καταλογίσει γκολ του Μιλούνοβιτς, αν και η μπάλα είχε περάσει καθαρά τη γραμμή της εστίας.

Ο κ. Δραγούσης έχει οριστεί και σε φετινό αγώνα της Νίκης ενάντια στον Ηρακλή, όπου όμως είχε μια καλή διαιτησία. Σήμερα θα έχει βοηθούς τους Ελευθέριο Βογιατζή της ΕΠΣ Καρδίτσας και Βασιλεία Τσικλητάρη της ΕΠΣ Πιερίας. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Τακίδης που ανήκει στην ΕΠΣ Κιλκίς και παρατηρητής διαιτησίας ο Αναστάσιος Ντοσίδης από την ΕΠΣ Θράκης.

Share
Ετικέτες: Νίκη Βόλου

Πρόσφατα άρθρα

Συναγερμός για πυροβολισμούς έξω από σχολείο στο Σικάγο – Νεκροί δύο έφηβοι

Δύο μαθητές λυκείου, 16 και 17 ετών, τραυματίστηκαν θανάσιμα την Παρασκευή από πυρά ενόπλων στο…

27 Ιανουαρίου 2024

Οι αλλαγές στη φορολόγηση των ακινήτων: Αρχή με μείωση 10% του ΕΝΦΙΑ – Ποιοι ωφελούνται και υπό ποιες προϋποθέσεις

Σάρκα και οστά ξεκινούν να λαμβάνουν οι αλλαγές στο φορολογικό χάρτη των ακινήτων, αρχής γενομένης…

27 Ιανουαρίου 2024

Ο εργασιακός Γολγοθάς ενός Λαρισαίου – Η αναζήτηση εργασίας, οι προκλήσεις και οι χαμένες ευκαιρίες

Τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στον εργασιακό αλλά και τον κοινωνικό τομέα ως άτομο με ειδικές…

27 Ιανουαρίου 2024

Περιπέτειες αστέγων του Βόλου – 30- 40χρονοι στον μητροπολιτικό ναό και στην «αγκαλιά» του «Εσταυρωμένου»

Από τον Μάρτιο του 2009, ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου «Ο Εσταυρωμένος» άρχισε συστηματικά να…

27 Ιανουαρίου 2024

Ντόναλντ Τραμπ: Καλείται να καταβάλει αποζημίωση 83,3 εκατ. δολαρίων σε αρθρογράφο

Ομοσπονδιακό δικαστήριο έκρινε ένοχο την Παρασκευή, τον Ντόναλντ Τραμπ για συκοφαντική δυσφήμιση της Ε. Τζιν…

27 Ιανουαρίου 2024

Να σπάσει το ρόδι για το 2024 θέλει στις Σέρρες ο Βόλος

Στις Σέρρες βρίσκεται από χθες η αποστολή του Βόλου, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τον…

27 Ιανουαρίου 2024