Αθλητισμός

Να σπάσει το ρόδι για το 2024 θέλει στις Σέρρες ο Βόλος

Στις Σέρρες βρίσκεται από χθες η αποστολή του Βόλου, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τον τοπικό Πανσερραϊκό. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 7.30 μ.μ. (Novasports Prime) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Στην 10η έξοδο στο φετινό πρωτάθλημα ο Βόλος θα επιδιώξει να αποσπάσει τη δεύτερη νίκη του μακριά από το Πανθεσσαλικό και τέταρτη συνολικά, προκειμένου να ξεκολλήσει από τους 14 βαθμούς.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι οι «κυανέρυθροι» δεν έχουν νίκη μέσα στο 2024, καθώς μετρούν έξι σερί ήττες, πέντε για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο. Τελευταία φορά που νίκησαν ήταν στις 17 Δεκεμβρίου τη Λαμία στο «Αθ. Διάκος» με 2-1.

Το σημερινό παιχνίδι κρύβει δυσκολίες, καθώς η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ καλείται να αντιμετωπίσει έναν αξιόμαχο αντίπαλο. Ο Πανσερραϊκός ύστερα από τις δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες που σημείωσε, επί της Λαμίας και του ΠΑΣ Γιάννινα, έφτασε τους 21 βαθμούς, ανεβαίνοντας στην 9η θέση.

Στις Σέρρες έχει ηττηθεί μόνο από τον Ολυμπιακό, δύσκολα με 1-0, με χτύπημα πέναλτι, ενώ έχει σημειώσει τρεις νίκες (με Λαμία, ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ) και τρεις ισοπαλίες (με Παναιτωλικό, ΑΕΚ και Κηφισιά).

Γενικά είναι μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια, ενώ έχει ενισχυθεί σημαντικά στις μεταγραφές του Ιανουαρίου με την απόκτηση τριών ικανών ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν οι Αμρ Ουάρντα, Σάντσεθ Μπεντακόρ και Απόστολος Διαμαντής. Ο τελευταίος ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Αξίζει να αναφέρουμε πως ήδη ο Ισπανός Μπεντακόρ έχει σημειώσει τρία γκολ σε τρία παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, ενώ ο Ουάρντα έχει πετύχει ένα γκολ σε τέσσερα ματς.

 

Επιστροφές για τον Βόλο

Ο Βόλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό ο Άνχελ Λόπεθ έχει 20 παίκτες στη διάθεσή του. Επιστρέφουν από τιμωρία τρεις παίκτες του βασικού κορμού, οι Μαξιμιλιάνο Κόμπα, Χουάν Γκαρσία και Κυριάκος Ασλανίδης, ενώ ο Νικολάι Άλχο είναι πλέον έτοιμος να επιστρέψει, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στις 3 Ιανουαρίου. Ο Φινλανδός ακραίος οπισθοφύλακας είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ δίχως όμως να αγωνιστεί.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κόστιτς, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Άλχο και το αριστερό ο Μύγας. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αναμένεται να αποτελέσουν οι Καλογερόπουλος και Σιέλης. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Τσοκάνης και Γκλάβτσιτς, στα άκρα θα παίξουν οι Ντέλετιτς και Κόμπα, με τους Γκαρσία και Μωραΐτη στην επίθεση. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Μπαριέντος.

Στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι Κόβατς, Καραγιάννης, Ασλανίδης, Ράσιτς, Ασενούν, Μεταξάς, Κίτσος και Μπερτόλιο. Εκτός έμειναν ο τραυματίας Τάχατος και ο Λούνα.

 

Διαιτητής ο Ανδριανός

Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Ανδριανός από την ΕΠΣ Αχαΐας με βοηθούς τον Ηλία Κωνσταντίνου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας και τον Λυκούργο Τσολακίδη της ΕΠΣ Αθηνών.

Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας της ΕΠΣ Καστοριάς. Στο VAR θα είναι ο Σπύρος Ζαμπαλάς από την ΕΠΣ Ηπείρου και AVAR ο Λάζαρος Δημητριάδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Share
Ετικέτες: Βολος

Πρόσφατα άρθρα

Τον ΝΑΟ Κέρκυρας υποδέχεται ο Βόλος για την Α2 πόλο

Ανοίγει σήμερα η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα πόλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας και…

27 Ιανουαρίου 2024

Χαλκίδα: Έξι μαθητές τραυματίστηκαν από κροτίδα σε σχολείο

Σοκ προκαλεί στην εκπαιδευτική κοινότητα της Χαλκίδας και στους γονείς το πρωτοφανές περιστατικό με τη…

27 Ιανουαρίου 2024

Επεισόδιο στη δομή φιλοξενίας στη Μακρινίτσα

Επεισόδιο χθες βράδυ στη δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων στη Μακρινίτσα, όταν σύμφωνα με πληροφορίες της "Θ",…

27 Ιανουαρίου 2024

Επίδομα θέρμανσης με ρεύμα: Ανοιχτή ακόμα η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις

Μέχρι τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024 παρατάθηκε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση έκτακτης…

27 Ιανουαρίου 2024

Τουρισμός για Όλους 2024: Ποια είναι τα ποσά και οι δικαιούχοι

Αλλαγές υπάρχουν στα κριτήρια και τα ποσά για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους για το 2024. Το πρόγραμμα,…

27 Ιανουαρίου 2024

Επίδομα παιδιού: Ποιοι πληρώνονται τις επόμενες ημέρες

Στο τέλος του μήνα θα γίνουν οι πληρωμές από τον ΟΠΕΚΑ για το επίδομα παιδιού.…

27 Ιανουαρίου 2024