Αθλητισμός

Τον ΝΑΟ Κέρκυρας υποδέχεται ο Βόλος για την Α2 πόλο

Ανοίγει σήμερα η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα πόλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας και ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια στον βόρειο όμιλο είναι το Βόλος-ΝΑΟ Κέρκυρας που θα πραγματοποιηθεί στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος» και θα αρχίσει στις 2 το μεσημέρι. «Ως γηπεδούχοι θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα» τονίζει στη «Θ» ο προπονητής των Βολιωτών Σάκης Πλατανίτης.

Μεγάλη μάχη προβλέπεται να γίνει στο σημερινό ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν κάνει διαφορετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Με δύο βαθμούς στο ενεργητικό του ο Βόλος είναι τελευταίος στον όμιλο και «ψάχνει» την πρώτη του νίκη με την οποία θα ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά ενόψει και του β’ γύρου. Βέβαια, εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι το βολιώτικο συγκρότημα έχει «βγάλει» εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα δίνοντας ως τώρα μόνο δύο ματς έδρας και τέσσερα μακριά από αυτή. Μάλιστα, βάσει των τελευταίων του εμφανίσεων δικαιούται να ελπίζει σε καλύτερο μέλλον.

Όσο για τον ΝΑΟ Κέρκυρας, εκμεταλλευόμενος κυρίως την έδρα του, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 12 πόντους και να βρίσκεται στην 3η θέση. Προέρχεται από τρεις σερί νίκες και όπως είναι λογικό θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του.

Η σημερινή αναμέτρηση δεν αποκλείεται να κριθεί στις λεπτομέρειες, όπως δήλωσε στη «Θ» ο τεχνικός του Βόλου Σάκης Πλατανίτης: «Σίγουρα μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας απέναντι στην 3η ομάδα του βαθμολογικού πίνακα που γνωρίζουμε ότι διαθέτει αρκετούς ικανούς και έμπειρους παίκτες.

Προερχόμαστε από μία ήττα στην έδρα του πρωτοπόρου Άρη, όπου κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Στο ημίχρονο ήμασταν ισόπαλοι και το τελικό 11-7 μάλλον αδικεί την προσπάθειά μας. Πάντως, παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε και αυτό μόνο αισιόδοξους μπορεί να μας κάνει. Το ματς με την Κέρκυρα είναι μία πρόκληση για μας. Φυσικά ως γηπεδούχοι θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να το κατακτήσουμε».

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, πιθανότατα να βρίσκεται στην αποστολή ο Παναγιώτης Γλούμης ο οποίος είχε σπάσει το δάχτυλο του χεριού του. Ωστόσο, είναι άγνωστο αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής ή θα προφυλαχθεί για να είναι έτοιμος στα παιχνίδια του β’ γύρου.

Διαθέσιμοι παίκτες είναι οι: Νάσιος, Ζεμπέογλου, Καραΐσκος, Βερβερίδης, Καψάλης, Καλαμπαλίκης, Δημητρίου, Πετρόπουλος, Χρ. Κουφιδάκης, Βασιλούδης, Λιμπιτάκης, Γλούμης, Χρ. Μ. Κουφιδάκης, Νικολέρης, Μεριστούδης, Κανάκης, Πριτσίνης, Πέτρου, Πανίδης. Από τους παραπάνω θα επιλεγεί η 15άδα του Βόλου.

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι Χρήστος Κουρτίδης και Γιώργος Κραβαρίτης με παρατηρητή τους τον Ελευθέριο Γιαννέλλη. Στη γραμματεία θα βρίσκονται οι Μαρκέλλα Λέτσιου, Μαρία-Άννα Λέτσιου και Σοφία Τασιού. Αλυτάρχης θα είναι ο Δημήτρης Κατσιαμπάς.

* Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στον βόρειο όμιλο είναι το εξής:

Σάββατο 27/1

Κολ. Νέας Ιωνίας, 14.00, Βόλος-ΝΑΟ Κέρκυρας

Κολ. Αμαρουσίου, 17.00, Μαρούσι-Ν.Ο. Λάρισας

Κυριακή 28/1

Κολ. Ποσειδώνιο, 14.00, Φοίβος-Άρης

Κολ. Ηλιούπολης, 15.00, Ηλιούπολη-Νηρέας Χαλ.

 

«Κλήρωσε» για Βόλο

στους Νέους Άνδρες

Στα γραφεία της ΚΟΕ πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της β’ φάσης του πρωταθλήματος Νέων Ανδρών (Κ19). Ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση τοποθετήθηκε στον όμιλο της Λάρισας και θα έχει αντιπάλους τους Ν.Ο. Λάρισας, Νηρέα Γέρακα, Άρη, ΠΑΟΚ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 23-25 Φεβρουαρίου. Στα τελικά (29-31 Μαρτίου) προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Τουρισμός για Όλους 2024: Οι δικαιούχοι και τα ποσά

Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2024» και…

19 Μαρτίου 2024

Νέα Δημοκρατία: Έρχονται ανακοινώσεις προσώπων για το ευρωψηφοδέλτιο – Πυρετός συσκέψεων για το συνέδριο

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να έχει ένα πυκνό πρόγραμμα διεθνών επαφών τις επόμενες μέρες, πλην…

19 Μαρτίου 2024

Θλίψη για τον θάνατο 72χρονου

Θλίψη για τον θάνατο του Δημήτριου Μπιμπίλου σε ηλικία 72 ετών. Ο εκλιπών αφήνει πίσω…

19 Μαρτίου 2024

Θρήνος για τον 33χρονο που έχασε τη ζωή του από τη φωτοβολίδα

Μία ναυτική φωτοβολίδα, που πιθανόν είχε λήξει, προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του 33χρονου Μανώλη από…

19 Μαρτίου 2024

Aστυνομικοί εξουδετέρωσαν με 36 σφαίρες ληστή που κρατούσε όμηρο υπάλληλο καταστήματος – Δείτε βίντεο

Σκηνές τρόμου έζησαν το βράδυ της 1ης Μαρτίου οι υπάλληλοι ενός μίνι μάρκετ της αλυσίδας…

19 Μαρτίου 2024

Ουκρανή πορνοστάρ φωτογραφήθηκε με βετεράνους του πολέμου για την αποκατάστασή τους – Δείτε βίντεο

Φωτογραφίση με βετεράνους του πολέμου στην Ουκρανία που έχουν χάσει τα άκρα τους έκανε η…

19 Μαρτίου 2024