Αθλητισμός

Μπράτσος: Μπράτσος: «Πήραμε αυτό που δικαιούμασταν, σε μεγάλο βαθμό κρατάμε την τύχη στα χέρια μας»

Ο Βόλος πήρε μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Ατρόμητο και ο Κώστας Μπράτσος τόνισε ότι η ομάδα του πήρε αυτό που δικαιούταν.
«Ήταν μια δίκαιη νίκη γιατί είχαμε τον ρυθμό του αγώνα, ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, φαινόταν ότι όποιος θα βάλει ένα γκολ αυτός θα έχει και τα ηνία του αγώνα, ευτυχήσαμε και βάλαμε εμείς το γκολ. Στη συνέχεια είχε μία υπεροχή ο Ατρόμητος χωρίς όμως να κινδυνεύουμε και από τη στιγμή που δεχθήκαμε ένα γκολ από μία στατική φάση, έπεσε η ψυχολογία μας, μας έβαλαν μέσα στην περιοχή μας.
Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές χάσαμε παιχνίδια χωρίς να το περιμένουμε και τώρα μας το δίνει πίσω. Το είχα ξαναπεί και στο παρελθόν, ότι το ποδόσφαιρο ότι στο παίρνει κάποια στιγμή θα στο δώσει κι εμείς αυτό περιμέναμε τη δική μας στιγμή να μας δώσει αυτό που δικαιούμαστε και σαν ομάδα σήμερα πήραμε αυτό που δικαιούμαστε. Μπορεί να μην παίξαμε το ποδόσφαιρο που δείχνουμε αλλά φανταστείτε πόσο έντονα θέλαμε αυτό το παιχνίδι για να μπορέσουμε να κάνουμε τις ελεύθερες ενέργειες που θέλαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο», ανέφερε ο 45χρονος τεχνικός στην Cosmote TV.
Για το αν ο Βόλος είναι πλέον κοντά στα πλέι οφ: «Θα το δείξει η επόμενη αγωνιστική, αυτή τη στιγμή κρατάμε μεγάλο μέρος της τύχης στα χέρια μας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το