Τοπικά

Μπέος: Το πρόβλημα της ΔΕΥΑΜΒ είναι οι εργαζόμενοι

ΜΠΕΟΣ

Σε ανακοίνωσή του ο Α. Μπέος εναντίον των εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ, αναφέρει:
Και ο τελευταίος πολίτης κατάλαβε πλέον, από την απάντηση που δόθηκε, το μέγεθος του προβλήματος που αποτελούν για τη ΔΕΥΑΜΒ οι ίδιοι οι εργαζόμενοί της, ή επί το ορθότερον αυτοί που χρόνια τώρα τη λυμαίνονται σε βάρος των πολιτών και κρύπτονται πίσω από τη συνδικαλιστική τους ιδιότητα.

Ασφαλώς τα ψεύδη, τα τεχνάσματα και τα αποπροσανατολιστικά επιχειρήματα περί προθέσεων ιδιωτικοποίησης της επιχείρησης δεν πείθουν κανένα και απλώς με αυτά επιχειρούν να κοροϊδέψουν τους πολίτες του Βόλου εις βάρος των οποίων διαβιούν πλουσιοπάροχα χρόνια τώρα.

Επειδή είναι προφανές ότι κρύβονται πίσω από τη Νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων τους προκαλούμε είτε να δώσουν τη συγκατάθεση τους για τη δημοσιοποίηση της μισθοδοσίας τους, είτε – ακόμη καλύτερα- να το πράξουν οι ίδιοι. Σε αντίθετη περίπτωση είναι κοινοί ψεύτες και έτσι πρέπει να τους αντιμετωπίσει η κοινωνία, την οποία συνεχίζουν να εμπαίζουν.

Τέλος την προσπάθεια τους να ταυτίσουν τη σημερινή δημοτική αρχή με αυτή του κ. Σκοτινιώτη τη θεωρούμε σαν απαράδεκτη ύβρη στο πρόσωπό μας. Εμείς ήρθαμε να δώσουμε λύσεις και διεξόδους στα προβλήματα των πολιτών και αυτό θα κάνουμε. Δεν υποκρινόμαστε τους προστάτες και τους σωτήρες της πόλης, αποδεικνυόμενοι τελικά – όπως άλλοι –  κύμβαλα αλαλάζοντα.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το