Τοπικά

Μπέος για ΚΚΕ: Ρεζίληδες ξευτελίσατε την Ελλάδα – Νάνος: Θέλεις να κάνεις τον Βόλο “Τρούμπα”

Ρεζίληδες που ξευτέλισαν την Ελλάδα χαρακτήρισε το ΚΚΕ και τα στελέχη του ο Α.Μπέος στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου, σε σύγκρουση που είχε με τον Απόστολο Νάνο.
Ο Α.Μπέος ανακοίνωσε πως αύριο το πρωϊ θα ξηλώσει αφίσες και πανό του κόμματος που έχουν τοποθετηθεί στον Δήμο, ενάντια στις βάσεις.
«Θα δώσω εντολή να κατέβουν τα πανό που λένε έξω οι βάσεις και οι Αμερικάνοι. Ποιοι είστε εσείς, μια χούφτα άνθρωποι που θα αποφασίζετε για την πόλη;
Πενήντα μείνατε από τις βλακείες σας . Κάθε μέρα χαλάνε χρήματα που εσύ κατηγορείς . Αλλά εσύ πήρες χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ για τον ξενώνας σου», είπε απευθυνόμενος στον κ.Νάνο που πήρε επιδότηση το 1996.
Ο κ. Νάνος πριν αποκαλέσει το ΚΚΕ ρεζίληδες που ξευτέλισαν τη χώρα, είπε ότι ο Α.Μπέος θέλει να κάνει τον Βόλο «Τρούμπα».
Μπέος: Και ποιοι είστε εσείς
-Νάνος: Δεν ντρέπεσαι λίγο; Ο λαός είμαστε
Μπέος: Ποιος λαός είστε ρε
Νάνος: Εσύ πάντως δεν είσαι λαός. Έκανες απολογισμό με 200 άτομα στη Νέα Ιωνία
Μπέος: Εγω γέμισα τη Νέα Ιωνία
Νάνος: Ας βγούνε καμία δεκαριά σου σύμβουλοι στις εκλογές , καλά θα είσαι. Θα έρθουν οι εκλογές και θα πάρεις τις απαντήσεις σου.
Μπέος: Βάζουμε στοίχημα; Βάλε στοίχημα να πονέσει. Εσείς είστε η αιτία που φύγανε από το Βόλο οι βιομηχανίες . Αυτοί (οι Αμερικάνοι) έρχονται στο Βόλο να αφήσουν τα λεφτά τους . Δεν είναι δικός σας ο Βόλος.
Νάνος : Έτσι λένε και στα «Κόκκινα Φανάρια»… για περάστε
Μπέος: Θαμώνας ήσασταν στα κόκκινα φανάρια ;
Στη συνέχεια ο κ. Νάνος άσκησε σκληρή κριτική στη δημοτική αρχή κατηγορώντας την για στόχευση ιδιωτικοποιήσεων με τις συνεχόμενες εργολαβίες και τόνισε πως το μοναδικό έργο της δημοτικής αρχής είναι τα λαμπάκια. Επίσης τόνισε ότι όταν ο Βόλος έχει ανεργία 40% και η δημοτική αρχή νοιάζεται μόνο για τα Χριστούγεννα, αλλά κάνει εκβιαστικές κατασχέσεις στον κόσμο.Νάνος: Αν δεν υπήρχαν τα 7,5  εκ που εισπράξατε, θα είχατε έλλειμμα 4.5 εκ  ευρώ. Ο λαός δεν έχει και  τα χρέη στον Δήμο είναι στα 27  εκ .  Οι γονείς συντηρούν τα σχολεία.  Πέφτουν τα ταβάνια. Εκείνη την ώρα άρχισαν να τον χλευάζουν τα μέλη της δημοτικής αρχής.

Μπέος: Αφήστε τον να τελειώσει.
Γαλάτης: Λέει χαζομάρες
Μπέος: Μαλακίες λέει αλλά αφήστε τον να τελειώσει.  Για αυτό έχει 3%.
Μουλάς: Τα πήρες τα λεφτά από το ΕΣΠΑ για τον ξενώνα;
Νάνος: είναι λεφτά του λαού
Μπέος: Δεν ξέρετε τι ρωτάτε.  Ήρθες με ένα μανιφέστο που στο είχαν γράψει και κάνεις προεκλογική ομιλία.  Πρώτα έπρεπε να ενημερωθείτε από τους ορκωτούς λογιστές.  Είναι λυπηρό αλλά τώρα το καταλαβαίνω γιατί είστε σε αυτό το κατάντημα.
Εγώ δεν σέβομαι την μειοψηφία, τι να σεβαστώ με αυτά που λέτε.  Εσείς όμως πρέπει να σέβεστε την πλειοψηφία.

Νάνος: Αν οποιοσδήποτε κομμουνιστής φοβόταν εσένα, θα ήμασταν για τα μπάζα. Το ΚΚΕ είναι η ιστορία

Μπέος: Θα χαρώ να κατέβεις στις εκλογές σε μια ωραία θεατρική παράσταση. Εκεί που θα βρεθούμε δεν θα έχετε γραμμένο τίποτα. Βρε ρεζίληδες ξευτελίσατε την Ελλάδα,  συνεργαστήκατε με τ ον Μητσοτάκη. Μιλάτε για ιστορία κουμουνιστές του κ…υ. Ακου ρε έχουνε ιστορία. Ποια ιστορία ρε…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το