Τοπικά

Μπέος: “Είμαι μερικώς δικαιωμένος”

Ανθρώπινο λάθος πίσω από την απόφαση του Εφετείου «βλέπει» ο Αχ. Μπέος Τον ισχυρισμό ότι έπεσε θύμα του συστήματος επανέλαβε σήμερα ο Αχιλλέας Μπέος σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε με αφορμή την έκδοση απόφασης από το Εφετείο Αθηνών , σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών για δωροδοκία-δωροληψία, αλλοίωση αποτελέσματος αγώνων και συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα κατ’ εξακολούθηση.
«Δεν έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, αλλά υπάρχουν και δικαστές με αξία», είπε και δήλωσε ότι αισθάνεται μερικώς δικαιωμένος. Υποστήριξε ότι «η απόφαση στηρίζεται σε ανθρώπινο λάθος» και εκτίμησε ότι στο Εφετείο θα αθωωθεί.
Όσον αφορά τις φορολογικές εκκρεμότητες που έχει, επισήμανε ότι “τις δημιούργησε το σάπιο σύστημα» και παραδέχθηκε ότι του επιβλήθηκε πρόστιμο 1,8 εκ. ευρώ, αλλά διεμήνυσε πως «από το 1,8 θα πάρουν φιλάκια και μια μεγάλη φωτογραφία»…
Επίσης ισχυρίστηκε ότι κάποιοι προσπαθούν να εμποδίσουν ενδεχόμενη νέα υποψηφιότητά του το 2019, ενώ αναφέρθηκε τέλος στην νέα ποδοσφαιρική ομάδα ΝΠΣ Βόλος υποστηρίζοντας ότι τον κρίσιμο ρόλο έχει ο κόσμος του Βόλου και όσοι αντιδρούν είναι επειδή «δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης οι ανεπάγγελτοι».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το