Τοπικά

Μπαζάρ για τις ανάγκες του 2ου Γυμνασίου Βόλου “Θ”

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΜΠΑΖΑΡ

Γλυκά και διάφορες χειροτεχνίες, δημιουργίες των γονέων και των μαθητών, κόσμησαν το παζάρι αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε χθες και προχθές στο 2ο Γυμνάσιο Βόλου, απ’ όπου τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα αξιοποιηθούν για τις λειτουργικές ανάγκες του σχολείου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Σταύρος Τουρσούγκας τόνισε πως «αποφασίσαμε να διοργανώσουμε το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ για να αναδείξουμε δημιουργίες των μαθητών, αλλά και των γονέων. Στόχος είναι με τα έσοδα να καλυφθούν διάφορες υλικοτεχνικές υποδομές του σχολείου, αλλά και να γίνουν κάποιες κτιριακές παρεμβάσεις. Παράλληλα θα βοηθούν και φιλανθρωπικά ιδρύματα».

Από την πλευρά της η διευθύντρια του σχολείου κ. Ευτυχία Βουρδουμπάκη αναφέρθηκε στη σημασία του εθελοντισμού που λείπει από την κουλτούρα του ελληνικού λαού και ευχαρίστησε το σύλλογο γονέων για την πολύπλευρη δραστηριότητά του, με αποτέλεσμα οι γονείς να γίνονται πρότυπο για τους μαθητές.

Η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Ντίνα Κατσικάρα Γιαλούρη ανέφερε πως το μπαζάρ περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικες κάρτες, μπάλες, βιολογικά σαπουνάκια, κεριά, βάζα, είδη διακόσμησης με ποτήρια και πιάτα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το