Ελλάδα

Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Θα είμαι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία»

Τους συναδέλφους του στον ΣΚΑΪ και το τηλεοπτικό κοινό αποχαιρέτησε το πρωί της Παρασκευής ο δημοσιογράφος, Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος με αυτό τον τρόπο αποφάσισε να ανακοινώσει την κάθοδό του στην πολιτική ως υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Παπαδημητρίου εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα», του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου. Όμως, αυτή τη φορά δεν ανέλυσε οικονομικά θέματα. «Θα τα πούμε όλα όταν ανακοινωθεί. Η αλήθεια όμως είναι ότι έχει γίνει μια συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το πιθανότερο είναι να είμαι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία», ανέφερε ο κ. Παπαδημητρίου. Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Μου αρέσει η επιλογή της περιοχής, ο Νότιος Τομέας της Β’ Αθηνών».

Ο κ. Παπαδημητρίου σημείωσε ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχει ασυμβίβαστο, «παραμένω δημοσιογράφος. Εχω τις δικές μου απόψεις. Με τη ΝΔ μοιράζομαι ένα 80% των απόψεών της. Διαφωνώ σε άλλα πράγματα. Μου αρέσει αυτό το κλίμα που υπάρχει. Είναι πολύ “ανοιχτό”, για να μην πω εντελώς ανοιχτό», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι με τον πρόεδρο της ΝΔ γνωρίζεται εδώ και πολλά χρόνια. «Του είχα πει ότι αν μπορώ να φανώ χρήσιμος θα φανώ», σημείωσε.

Η Πειραιώς αναμένεται να ανακοινώσει τα ψηφοδέλτιά της για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου το αργότερο ως την προσεχή Δευτέρα.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το