Πολιτισμός

Μουσική βραδιά με τους «Χειμερινούς Κολυμβητές» στο Θέατρο Αλώνι Πηλίου

Μετά από σειρά αξέχαστων (για αυτούς) εμφανίσεων τα προηγούμενα δυο καλοκαίρια στο εξαιρετικό La Skala της Τσαγκαράδας, οι χειμερινοί κολυμβητές επανακάμπτουν στο Πήλιο, στο Φεστιβάλ Θεάτρου Αλώνι.
Οι χειμερινοί κολυμβητές εμφανίστηκαν το 1981 με τον δίσκο «Χειμερινοί Κολυμβητές» και έκτοτε έχουν εκδώσει τους δίσκους «Από το πάρκο στη Μυροβόλο», «Μ’ αγαπάς;», «Δακοκτόνοι», «Όχι λάθη, πάντα λάθη», «Η μαστοράντζα του Ερντεμπίλ», «Το πέρασμά σου» και «23 κόκκινα φώτα». Από το 1981 δίνουν κατά μέσο όρο 10-20 συναυλίες τον χρόνο. Όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, διαμορφώνουν το πρόγραμμά τους ανάλογα με το ακροατήριο, τη διάθεσή τους, αλλά και επηρεαζόμενοι προφανώς από την ιδιαίτερη πολιτική και γενικότερα πολιτιστική συγκυρία.

Έτσι, κάθε συναυλία τους είναι διαφορετική γιατί δημιουργείται «επί τόπου» με τη συμμετοχή του κοινού και κάθε παράστασή τους διακρίνεται όχι μόνο για τη μουσική τους πρόταση που συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία, εφαρμοσμένα από δεξιοτέχνες μουσικούς, αλλά και για την ευδιάθετη και ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργούν με το κοινό τους.
Aργύρης Μπακιρτζής, φωνή, Κώστας Βόμβολος, ακορντεόν, Κώστας Σιδέρης, τζουράς, φωνή, Μπάμπης Παπαδόπουλος, κιθάρα, Χάρης Παπαδόπουλος, μπουζούκι.
Θέατρο Αλώνι, Άγιος Γεώργιος Νηλείας Πηλίου, σήμερα Σάββατο 10 Αυγούστου, ώρα 9.00 μ.μ.
Γενική είσοδος 12 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: Μουσικός Οίκος Κεχαΐδη στον Βόλο και «Ουζερί του Στεφανή» στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας Πηλίου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το