Αθλητισμός

Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό Β. κόντρα στον Δωτιέα

Με «όπλο» την καλή ψυχολογία, απόρροια του «διπλού» στην Έδεσσα και με αρκετό κόσμο στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες υποδεχόμενος τον Δωτιέα Αγιάς στο γήπεδο της Νεάπολης. Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και θα αρχίσει στις 15.00.

Η εκτός έδρας νίκη επί του Εδεσσαϊκού ήρθε την κατάλληλη στιγμή για τον Ολυμπιακό, αλλά για να αποκτήσει μεγαλύτερη αξία πρέπει να συνδυαστεί και με νίκη στο σημερινό ματς με τον Δωτιέα Αγιάς στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» του Βόλου θα είναι γηπεδούχοι.

Μάλιστα θα αγωνιστούν και στην πρώτη έδρα που έχουν δηλώσει για φέτος, το γήπεδο της Νεάπολης, κάτι που αποτελεί… είδηση, αφού φέτος η ομάδα έχει δώσει οκτώ ματς σε ισάριθμα διαφορετικά γήπεδα ή 10 αγώνες σε 10 γήπεδα αν προσθέσουμε και αυτούς του Κυπέλλου ΕΠΣΘ.

Μόνο μία φορά έχει παίξει φέτος ο Ολυμπιακός στη Νεάπολη, όταν φιλοξένησε την πρωτοπόρο Κοζάνη, ενώ τα άλλα δύο ματς που ήταν γηπεδούχος τα έσωσε στο Στεφανοβίκειο και τον Αλμυρό. Από εκεί και πέρα, σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος, καθώς και σε αυτούς του Κυπέλλου ήταν φιλοξενούμενος.

Μετά την επιτυχία της περασμένης Κυριακής το ηθικό όλων στον Ολυμπιακό έχει ανέβει, με την ομάδα να έχει προετοιμαστεί υπό ιδανικές συνθήκες στο προπονητικό της κέντρο στον Άγιο Γεώργιο ενόψει της σημερινής αναμέτρησης. Στις τάξεις της επικρατεί πίστη για τη νίκη η οποία θα την ανεβάσει ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Σημαντικό και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν απουσίες, αφού επιστρέφουν οι Ντινιωτάκης και Διαμαντόπουλος, που λόγω ίωσης δεν είχαν ταξιδέψει στην Έδεσσα, ενώ ντεμπούτο θα κάνει ο νεοαποκτηθείς Μαργαρίτης.

Η πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης είναι η κάτωθι: Τερματοφύλακας ο Καβουσάκης. Δεξιός οπισθοφύλακας ο Μαργαρίτης και αριστερός ο Θεοδωρόπουλος, με στόπερ τους Παπαϊωάννου και Σιουμουρέκη. Οι Κόλα, Κυρίτσης και Αναστασίου θα είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής. Από τα δεξιά θα επιχειρεί ο Σκοπελίτης και από τα αριστερά ο Διαμαντόπουλος, ενώ ο Ντινιωτάκης θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Καρατσόλης, που τα πήγε πολύ καλά στην Έδεσσα. Σε αυτή την περίπτωση θα μείνει στον πάγκο ο Θεοδωρόπουλος. Ο Καρατσόλης θα παίξει ως αριστερός εξτρέμ και ο Διαμαντόπουλος θα αγωνιστεί στη θέση του αριστερού μπακ.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι και οι Βρονταράς, Ακριβόπουλος, Καμπέρης, Παπαδήμος, Γιαρλέλης, Κατσαγεωργίου, Μυλωνάς, Σταμπουλής.

Διαιτητής ο Ζιούτος
Το σημερινό παιχνίδι θα διευθύνει ο Τρικαλινός στην καταγωγή Κωνσταντίνος Ζιούτος που ανήκει στην ΕΠΣ Ηρακλείου. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Αλεξόπουλος από την ΕΠΣ Τρικάλων και Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Αντώνης Διπλάρης από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Το πρόγραμμα
Για την 9ης αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής θα γίνουν σήμερα στις 15.00 τα παρακάτω παιχνίδια:
Μακεδονικός Φ.- Κοζάνη
Χανιώτης-Καστοριά
Πιερικός-Εθνικός Ν. Κερ.
Ολυμπιακός Β.-Δωτιέας
Κεραυνός Αγγ.-Σβορώνος
ΠΑΟΚ Κρ.-Εδεσσαϊκός
ΑΕΠ Κοζάνης-Ελασσόνα

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Συναυλία του Μουσικού Σχολείου στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου

  Μια μεγάλη και εξαιρετική συναυλία παρουσιάζει το Μουσικό Σχολείο Βόλου στο ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο…

10 Δεκεμβρίου 2023

Μοιραίος φόνος στη Σίφνο – Το νέο βιβλίο του Παντσά

  Του Κυριάκου Παπαγεωργίου Πίσω από απλά πράγματα κρύβομαι για να με βρείτε αν δε…

10 Δεκεμβρίου 2023

«Το πιο σοβαρό πρόβλημα του Αϊ-Βασίλη!» από τη Χαριτίνη Μαλισσόβα σε εικονογράφηση Σίσυς Κυλερτζή

  Το πιο σοβαρό πρόβλημα του Αϊ-Βασίλη! Τι συμβαίνει στη Νεραϊδοχώρα όταν, λίγο πριν την…

10 Δεκεμβρίου 2023

Η Χριστίνα Μαρία Λαμπροπούλου στο ερωτηματολόγιο του Proust- «Οι γυναίκες πρέπει να κατανοήσουμε πως έχουμε ένα μοναδικό όπλο. Την πίστη για έναν καλύτερο κόσμο»

  Επιμέλεια Μαίρη Τσακνάκη Γαβαλά Καλεσμένη μας σήμερα η Χριστίνα Μαρία Λαμπροπούλου, πρόεδρος του 1ου…

10 Δεκεμβρίου 2023

Πάντα μου άρεσε…

  Της Βαρβάρας Τσακουρίδου Πάντα μου άρεσε να κοιτώ ψηλά!! / να «ταξιδεύω» στα δυσθεώρητα…

10 Δεκεμβρίου 2023

Παρουσίαση βιβλίων του Β. Δ. Αναγνωστόπουλου

  Το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων και οι Εκδόσεις Ήβη προσκαλούν να τιμήσετε την εκδήλωση…

10 Δεκεμβρίου 2023