Τοπικά

Μνημόσυνο για τα τρία παιδιά που χάθηκαν στο Ριζόμυλο -Οι συγγενείς τους απαιτούν να μην εκπροσωπηθεί ο Δήμος

troxaio101

Ένας χρόνος κλείνει από τον χαμό τριών παιδιών στο Ριζόμυλο και στο αυριανό ετήσιο μνημόσυνο οι γονείς τους απαιτούν να μην παραστούν οι θεσμικοί εκπρόσωποι της περιοχής, διότι δεν προχώρησαν σε καμία ενέργεια ώστε να μειωθούν τα διόδια , για να χρησιμοποιούν οι οδηγοί τη νέα εθνική οδό.

Το τροχαίο που είχε κοστίσει των τριών νέων , είχε σημειωθεί στην παλιά εθνική οδό.

Στο  σημείο του δυστυχήματος, στην Παλιά Εθνική Οδό Βόλου – Λάρισας, μεταξύ Ριζομύλου και Στεφανοβικείου, θα τελεστεί και το μνημόσυνο.
Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση, αύριο Πέμπτη 23-07-2015, για δύο ώρες 7 – 9 μ.μ. θα είναι κλειστή η παλαιά Εθνική οδός Βόλου – Λάρισας, στο ύψος του Στεφανοβικείου – Ριζομύλου στη μνήμη των τριών αδικοχαμένων παιδιών Κατερίνας, Φιλίππου και Ιωάννας.
Στο σημείο του δυστυχήματος θα πραγματοποιηθεί ετήσιο μνημόσυνο στις 7.30 μ.μ. το οποίο οργανώνεται από τις οικογένειες, τους φίλους και τους συμμαθητές των παιδιών.

«Λόγω αμέλειας της Δημοτικής και Συντονιστικής Αρχής καθώς και των Συλλόγων του Δήμου Ρήγα Φεραίου, οι οποίοι ήταν δίπλα μας μόνο προεκλογικά, η παρουσία τους θα ήταν περιττή», τονίζεται στην ανακοίνωση των οικογενειών και των φίλων.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το