Θ Plus

Μητέρα εκδικήθηκε επιβάτιδα επειδή αρνήθηκε να αλλάξουν θέσεις για είναι κοντά στα παιδιά της (vid)

Με τον χειρότερο τρόπο εκδικήθηκε μια μητέρα μια επιβάτιδα που της αρνήθηκε να αλλάξουν θέσεις στο αεροπλάνο προκειμένου να είναι κοντά στα δύο παιδιά της.

Με ένα βίντεο στο TikTok που έγινε viral αποκάλυψε ότι για να της δώσει ένα μάθημα, άφησε τα ζωηρά παιδιά της να καθίσουν τελικά μόνα τους δίπλα της.

Η μητέρα είχε «κλείσει» τα εισιτήρια για εκείνη και τα δυο της παιδιά, αλλά δεν είχε προκαθορίσει τις θέσεις προτού επιβιβαστούν. Τότε ρώτησε μια επιβάτιδα, αν θα μπορούσαν να αλλάξουν θέση για να είναι κοντά στα παιδιά της ηλικίας 4 και 6 ετών.

Όμως η γυναίκα αρνήθηκε να σηκωθεί από τη θέση της. Η μητέρα τότε αποφάσισε να πάει να καθίσει στη θέση της αφήνοντας τα παιδιά της εκεί. Γρήγορα όμως η επιβάτιδα κατάλαβε ότι δεν ήταν και τόσο έξυπνο να παραμείνει στη θέση της, έχοντας δίπλα της δύο ζωηρά παιδιά.

Λίγο αργότερα ζήτησε από την μητέρα τους να αλλάξουν τελικά θέσεις, όμως εκείνη της απάντησε: «Όχι, όχι πρέπει να μείνουμε στις θέσεις που δόθηκαν. Καλή πτήση».

Η ανάρτησή της έγινε viral συγκεντρώνοντας πάνω από 1,4 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

@cindyarenacomedy

#momsoftiktok #kids #airplane #comedy #reaction #boomer #babyboomer #ComicalConversations #Questions #FunnyTalks #comedyvideos

♬ original sound – cindy arena

Πηγή: gazzetta.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το