Τοπικά

Μίσθωση μηχανημάτων για τις ζημιές στη Μακρινίτσα

Μηχανήματα μίσθωσε ο Δήμος Βόλου για να αντιμετωπίσει τις ζημιές που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών. Στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, που πραγματοποιήθηκε δια περιφοράς, εγκρίθηκε η απευθείας μίσθωση σε ιδιώτη έναντι του ποσού των 1.240 ευρώ με σκοπό να αντιμετωπιστούν οι ζημιές στη Δημοτική Ενότητα Μακρινίτσας. Η μίσθωση αφορά φορτωτή και φορτηγό.
Σύμφωνα με την εισήγηση της Υπηρεσίας Καθαριότητας για την αντιμετώπιση του ακραίου καιρικού φαινομένου και των προβλημάτων που δημιούργησε, ήταν αναγκαία η μίσθωση μηχανημάτων έργου, φορτωτή και φορτηγού, στον δρόμο προς τον Αγ. Γεράσιμο της Δ.Ε. Μακρινίτσας. Σημειώνεται ότι στον δρόμο σημειώθηκε κατάπτωση από βράχους και χώμα στον δρόμο. Τα μηχανήματα που διαθέτει ο Δήμος δεν επαρκούσαν για την αντιμετώπιση του φαινομένου σε όλη την έκτασή του.
Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής εγκρίθηκε ακόμη η παροχή υπηρεσίας ανάπτυξης ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος καταγραφής ευπαθών ομάδων με στόχο την επικοινωνία, υποδοχή και διεκπεραίωση των αιτημάτων τους. Την παροχή ανατέθηκε στην εταιρεία NOVIVILLE LIMITED GREEK BRANCH Πληροφορικά συστήματα & Εφαρμογές.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το