Ελλάδα

Μήνυµα κατά του διπολισµού από το ΚΙΝΑΛ

Τρία 24ωρα πριν από το φινάλε της προεκλογικής εκστρατείας το Κίνηµα Αλλαγής κλιµακώνει την επίθεσή του τόσο προς την πλευρά της κυβέρνησης όσο και προ το στρατόπεδο της αξιωµατικής αντιπολίτευσης, φιλοδοξώντας να αµφισβητήσει την κυριαρχία των δύο µονοµάχων. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επιµένει -έτσι και αλλιώς- στον διµέτωπο αγώνα, καταγγέλλοντας τους Αλ. Τσίπρα και Κ. Μητσοτάκη ότι τροφοδοτούν σκοπίµως το σκηνικό της µεταξύ τους σύγκρουσης, µε στόχο να ανακόψουν µε κάθε τρόπο την άνοδο της εκλογικής επιρροής του Κινήµατος Αλλαγής.

«Είµαστε απέναντι»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, σχολιάζοντας όσα δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Πάτρα –ο πρόεδρος της ΝΔ αµφισβήτησε ότι µπορεί να υπάρχουν ίσες αποστάσεις έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ– τόνισε ότι οι αρχηγοί των δύο κοµµάτων «φαντασιώνονται ίσες αποστάσεις. ∆εν έχουν καταλάβει ότι εµείς είµαστε απέναντι στις συντηρητικές, νεοφιλελεύθερες και λαϊκιστικές πολιτικές, είτε τις εφαρµόζει η δεξιά του κ. Μητσοτάκη είτε η νέα δεξιά του κ. Τσίπρα».

Απευθυνόµενος, µάλιστα, στο Μέγαρο Μαξίµου, ο κ. Χρηστίδης έσπευσε να αποκρούσει το δίληµµα «ψήφος εµπιστοσύνης της κυβέρνησης ή ψήφος ακύρωσης των θετικών µέτρων», λέγοντας: «Στον πανικό του ο κ. Τσίπρας βάζει εκβιαστικά διλήµµατα και παίζει µε τις συντάξεις των συµπολιτών µας. Ο ελληνικός λαός, όµως, δεν εκβιάζεται, την Κυριακή που έρχεται θα ψηφίσει ελεύθερα και αποφασισµένος για τη µεγάλη πολιτική αλλαγή».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το