Πολιτισμός

Μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν τη γιορτή λήξης του ΚΔΑΠ Προσφυγικών

Τη Τρίτη 22 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης του χειμερινού προγράμματος του ΚΔΑΠ Προσφυγικών. Συγκεκριμένα, το Δημοτικό Θέατρο στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας γέμισε από μικρούς και μεγάλους θεατές, οι οποίοι παρακολούθησαν μια κουκλοθεατρική παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Χρήστου Μπουλώτη. Οι μεγάλες κούκλες μαρότες σε μορφή ψαριών που δημιουργήθηκαν από τα παιδιά και το προσωπικό της δομής, ζωντάνεψαν στη σκηνή καθώς και τα ιδιαίτερα σκηνικά μας εντυπωσίασαν τους θεατές.
Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ παιδικής έκφρασης και δημιουργίας που διοργανώνεται για δεύτερη φορά από την ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Βόλου στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 29/6 με την έκθεση εικαστικών εργαστηρίων των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ μεΑ, το Β΄ΚΔΑΠ Βόλου και το Στέκι Παιδιού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, με θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.
Η δομή αποτελεί πρόγραμμα συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελληνική Πολιτεία στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το