Ελλάδα

Μεταφέρεται σε σκληρότερες φυλακές η 19χρονη με την κοκαΐνη

Η Ειρήνη Μεσσαροπούλου συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με κοκαΐνη. Κάνει τα δεύτερα Χριστούγεννά της στις φυλακές. Όμως, μπορεί να μεταφερθεί σε άλλη, σκληρότερη φυλακή.
Η δίκη θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, όμως το μοντέλο έχει γενέθλια στις 22 Ιανουαρίου και θα κλείσει τα 21 της χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μεταφερθεί από τις φυλακές ανηλίκων ή μετεφήβων σε άλλες φυλακές, πολύ πιο σκληρές και “πολύ πιο δύσκολες”, όπως ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό Star ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου.
Ο Σάκης Κεχαγιόγλου εξήγησε πως τα πράγματα δυσκολεύουν και ότι η αγωνία για την επερχόμενη δίκη είναι πάρα πολύ μεγάλη, καθώς θα κρίνει το μέλλον της Ειρήνης. Επίσης, πρόσθεσε πως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη υπόθεση, καθώς στην Ελλάδα σε παρόμοιες περιπτώσεις δεν υπήρξε ως τώρα, στο δικό μας σύστημα, αθωωτική απόφαση.

“Στις 7 Μαρτίου θα γίνει η δίκη και θα κρατήσει 7 ημέρες, ενώπιον 7 ενόρκων, οι οποίοι θα κρίνουν αν η Ειρήνη είναι αθώα ή όχι. Ελπίζω τον Μάρτιο να έχουμε καλά νέα. Είμαι πεπεισμένος για την αθωότητά της”.
Η τότε 19χρονη Ειρήνη είχε συλληφθεί στις 22 Νοεμβρίου του 2017, καθώς σε έναν τυπικό έλεγχο βρέθηκε στο σακίδιό της βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 2,6 κιλών και αξίας 300.000 ευρώ.
Η Ειρήνη μέχρι και σήμερα ισχυρίζεται πως την έμπλεξαν στην υπόθεση των ναρκωτικών και ότι είναι αθώα. “Με εκμεταλλεύτηκαν, δε γνώριζα για τα ναρκωτικά”, έχει δηλώσει, ενώ φέρεται να έχει υποδείξει αυτούς που την έμπλεξαν, προεξάρχοντος ενός Ρουμάνου που γνώρισε στη Μυτιλήνη.

Πηγή: The TOC

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το