Ελλάδα

Μεσολόγγι: Φωτογραφία ντοκουμέντο «καίει» τον κρεοπώλη

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, η οποία αποκαλύπτει τα ψέματα που είπε ο 50χρονος κρεοπώλης, που κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

Συγκεκριμένα, η φωτογραφία δείχνει το πραγματικό δρομολόγιο που ακολούθησε ο 50χρονος κατηγορούμενος στην περιοχή του Μεσολογγίου, ενώ επιβεβαιώνει ότι όσα υποστήριξε για τα κρίσιμα λεπτά το βράδυ της εξαφάνισης του 31χρονου ήταν ψευδή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχουν σχηματίσει οι δικαστικές Αρχές, από τη φωτογραφία – ντοκουμέντο δεν επιβεβαιώνονται τα λεγόμενα του κρεοπώλη ως προς την απευθείας κίνηση του προς το μίνι μάρκετ, κατά την επιστροφή του από τον κόμβο ΤΕΙ όπου υποτίθεται ότι αποβίβασε τον Μπάμπη Κούτσικο.

Πήγε πρώτα στα «Λυόμενα»
Όπως αναφέρεται, «οδηγώντας το τζιπάκι του κινείται επί της οδού Ναυπάκτου με κατεύθυνση προς το super market ενεργώντας αριστερή ως προς την πορεία του στροφή κινούμενος προς την περιοχή “Λυομένων”».

Σημειώνεται πως στις 21:41 ο 50χρονος κρεοπώλης και κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Μπάμπη βρισκόταν στα Λυόμενα, ενώ 10 λεπτά αργότερα, στις 21:52, οι κάμερες τον εντοπίζουν σε σημείο προς το σπίτι του.

«Ακολούθως, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ντοκουμέντο, στις 21:52 ο κρεοπώλης κινείται από την περιοχή των «Λυομένων», εισέρχεται στον οδό Ναυπάκτου και στρίβει αριστερά, κινούμενος με κατεύθυνση προς το super market» συμπληρώνεται στη δικογραφία.

Πλέον, οι Αρχές ερευνούν τι έκανε ο 50χρονος κατηγορούμενος εκείνα τα 11 λεπτά που μεσολάβησαν από τις 21:41 έως τις 21:52 που καταγράφεται από την κάμερα ασφαλείας και αν βρέθηκε με κάποιους ή αν συνομίλησε για τα όσα έγιναν λίγα λεπτά νωρίτερα με τον άτυχο Μπάμπη.

Πηγή: in.gr

Share

Πρόσφατα άρθρα

«Το γελαστό παιδί» στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας

  Για την τελευταία προβολή της κινηματογραφικής σεζόν 2023-2024, το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ CineDoc Βόλου σε…

12 Μαρτίου 2024

Βόλος: Νεαρός έκλεβε δίκυκλα και τα “διέλυε” – Βρέθηκαν εξαρτήματα και όπλο

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 20χρονος, διότι,…

12 Μαρτίου 2024

Προϋπολογισμός 14,4 εκ. ευρώ στη ΔΕΥΑ Αλμυρού το 2024

  Στα 14.480.000 ευρώ ανέρχεται ο προϋπολογισμός εσόδων - εξόδων έτους 2024 της ΔΕΥΑ Αλμυρού,…

12 Μαρτίου 2024

Boeing 737 Max: «Δεκάδες» προβλήματα στην παραγωγή του βρήκε η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας των ΗΠΑ

Έλεγχοι της αμερικανικής υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας (FAA) στη διαδικασία παραγωγής του επιβατικού αεροσκάφους 737 Max…

12 Μαρτίου 2024

Γυναίκα πρώην μπόντι-μπίλντερ καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της

Ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγγέλλει μία γυναίκα στο protothema.gr. Η νεαρή γυναίκα, πρώην μπόντι-μπιλντερ…

12 Μαρτίου 2024

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Τρίτης 12/3

Το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων έχει ως εξής: COSMOTE SPORT 1 22.00 Λεπτό προς…

12 Μαρτίου 2024