Τοπικά

Μελέτη δικτύου ποδηλατοδρόμων στο δημοτικό συμβούλιο του Βόλου

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 12 Ιουνίου στις έξι το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου. Μεταξύ των θεμάτων που καλείται να συζητήσει και να εγκρίνει το σώμα είναι η μελέτη διαμόρφωσης δικτύου ποδηλατοδρόμων στην πόλη του Βόλου, σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές.
Επιπλέον το σώμα καλείται να καταγγείλει την από 9/3/2016 σύμβαση μίσθωσης και απευθείας μίσθωση ακινήτου εντός του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Βόλου στο πλαίσιο του Προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Στέγαση και Επανένταξη» για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών ωφελούμενων.
Ακόμη, θα ληφθεί απόφαση έγκρισης μελέτης και διενέργειας ανοικτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων του Δήμου Βόλου», προϋπολογισμού 107.880 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
Επίσης το Δ.Σ. θα αποφασίσει την εκ νέου παράταση προθεσμίας του έργου με τίτλο «Παροχή Υπηρεσιών Συμβουλευτικής και Τεχνικής Υποστήριξης της ομάδας εργασίας του Δήμου για Κατασκευή Ολοκληρωμένης Μονάδας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Μαγνησίας», ενώ θα εγκριθούν και τα δίδακτρα για τους βρεφονηπιακούς – παιδικούς σταθμούς

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το