Τοπικά

Μεγάλο το ενδιαφέρον Βολιωτών για το Eurojackpot – Σήμερα η κλήρωση

 

Μεγάλο είναι και το ενδιαφέρον των Βολιωτών για το Eurojackpot, το δημοφιλές ευρωπαϊκό παιχνίδι, το οποίο μοιράζει μέχρι και 120εκ. ευρώ και η πρώτη κλήρωση με συμμετοχή και της χώρας μας, θα διεξαχθεί σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου.
Ο πρόεδρος του Σωματείου Πρακτόρων ΟΠΑΠ Μαγνησίας κ. Στέφανος Τύμπας, σε δηλώσεις του στη «Θ» αναφέρει ότι «τώρα ο κόσμος αρχίζει και το μαθαίνει. Έρχονται και ρωτάνε γιατί έχουν δει τα διαφημιστικά σποτ και θεωρώ ότι είναι πολύ θετική η ανταπόκριση από τον κόσμο. Εξάλλου τέτοιο ποσό δεν έχει ξαναδοθεί στο παρελθόν και μέχρι αύριο(σήμερα) που γίνεται η κλήρωση, θα κορυφωθεί και η ζήτηση».
Οι πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ που θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο Eurojackpot, μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους είτε στα πρακτορεία ΠΡΟΠΟ, είτε μέσω της εφαρμογής OPAP Store App.
Το δελτίο του παιχνιδιού περιλαμβάνει δύο πεδία συμπλήρωσης αριθμών. Για να κερδίσει κάποιος θα πρέπει να πετύχει το 5+2, δηλαδή τους 5 βασικούς αριθμούς και τους 2 επιπλέον που θα επιλέξει. Οι 5 αριθμοί συμπληρώνονται από ένα εύρος 1-50, ενώ οι δύο επιπλέον πρέπει να επιλεχθούν από τους λεγόμενους «ευρωαριθμούς», που ξεκινούν από το 1 μέχρι το 12. Επίσης, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής πλήρους ή τυποποιημένου συστήματος, τυχαίας επιλογής αριθμών και συνεχόμενων κληρώσεων.
Εκτός από το έπαθλο της πρώτης κατηγορίας, που ξεκινά από τα 10 εκατ. ευρώ και μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 120 εκατ. ευρώ, οι παίκτες του Eurojackpot διεκδικούν κέρδη σε ακόμα 11 κατηγορίες. Ωστόσο, για πρώτη φορά στο παιχνίδι και μόνο για τους πελάτες καταστημάτων ΟΠΑΠ στην Ελλάδα, καθιερώνεται μια επιπλέον 13η κατηγορία κερδών για όσους προβλέπουν σωστά δύο αριθμούς.
Το δελτίο του Eurojackpot κοστίζει 2,5 ευρώ ανά στήλη. Το τζάκποτ του νέου παιχνιδιού που φέρνει ο ΟΠAΠ ξεκινά από τα 10 εκατομμύρια ευρώ και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 120 εκατομμύρια, ενώ στη σημερινή κλήρωση όσοι παίξουν Eurojackpot, διεκδικούν 30 εκατ. ευρώ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το