Ροή

Μεγάλη νίκη του Πανιωνίου επί του ΠΑΟΚ – Ολα τα αποτελέσματα της Super League

Μια ακόμη σπουδαία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε του ΠΑΟΚ με σκορ 3-1. Ανετη επικράτηση για τον Ολυμπιακό επί του Πανθρακικού ενώ ΑΕΚ και Παναθηναϊκός γκέλαραν απέναντι σε Καλλονή και Βέροια αντίστοιχα.

Ο Πανιώνιος ήταν ο μεγάλος νικητής στο σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη κατάφερε να προηγηθεί με τον Μπακασέτα στο 39ο λεπτό με τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει στο 52′ με κεφαλιά του Τζιόλη. Ωστόσο, ο Μπακασέτας ήταν και πάλι αυτός που με ένα εξαιρετικό σουτ χάρισε στην ομάδα του το προβάδισμα στο 66′ και ο Ανσαριφάρντ στο 82′ με υπέροχη προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Στη Μυτιλήνη η ΑΕΚ αν και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων έμεινε στο 0-0 με την Καλλονή ενώ ο Παναθηναϊκός με γκολ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Βέροια. Οι πράσινοι προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό με τον Ναζλίδη να ισοφαρίζει στο 25′. Η Βέροια πήρε και προβάδισμα μάλιστα με τον Μελικιώτης στο 58′ όμως ο Λέτο με δύο τέρματα στο 65΄και στις καθυστερήσεις, χάρισε μια πολύτιμη νίκη στην ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι.

Στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε πρόβλημα και έφτασε σε μια άνετη νίκη με σκορ 4-0 επί του Πανθρακικού. Ο Πουλίδο άνοιξε το σκορ στο 25΄και ο Πάρντο στο 40′ διαμόρφωσε το 2-0 ενώ ο Ερνάντι λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου διαμόρφωσε το 3-0. Στις καθυστερήσεις ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Στη Θεσσαλονίκη, ο Αστέρας Τρίπολης με γκολ του Φερνάντζεζ στο 24΄πήρε σπουδαία νίκη επί του Ηρακλή ενώ ο Ατρόμητος με τέρμα του Λε Ταλέκ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου επικράτησε επί του Παναιτωλικού με σκορ 1-0.

Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στην ισοπαλία 1-1 με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 85΄με τον Γιάκο και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις με τον Γιακουμάκη. Τέλος, ο Πλατανιάς νίκησε 3-1 την Σκόντα Ξάνθη. Ο Ανγκούλο στο 18′ και στο 32΄έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους, ο Λισγάρας μείωσε στο 65′ σε 2-1 όμως ο Μιλούνοβιτς στο 75′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Πηγή www.iefimerida.gr

Share

Πρόσφατα άρθρα

Σπάνιο χρυσό νόμισμα και κορμό Κούρου αξίας 20 εκατ. δολαρίων προσπάθησαν να πουλήσουν αρχαιοκάπηλοι – Πώς τους έπιασε η ΕΛΑΣ

Στη σύλληψη τριών αρχαιοκάπηλων ηλικίας 54, 69 και 52 ετών προχώρησαν αστυνομικοί από το Τμήμα…

25 Μαΐου 2024

Η Nicki Minaj συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ για κατοχή ναρκωτικών

Στο αεροδρόμιο της Ολλανδίας συνελήφθη η αμερικανίδα ράπερ Nicki Minaj λίγες ώρες πριν από την…

25 Μαΐου 2024

7χρονος έπεσε με το ποδήλατο σε τοίχο – Υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Συναγερμός έχει σημάνει στα Γιάννενα, καθώς 7χρονος που έκανε ποδήλατο, έπεσες πάνω σε τοίχο, και…

25 Μαΐου 2024

Φινλανδή κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από άγνωστο στη Ρόδο

Τον απόλυτο τρόμο έζησε 25χρονη Φινλανδή στη Ρόδο. Σύμφωνα με την καταγγελία της στην αστυνομία…

25 Μαΐου 2024

«Απολύτως αναπόφευκτη» μια πανδημία, προβλέπει Βρετανός επιστήμονας – Δεν είμαστε έτοιμοι, λέει

Η Βρετανία δεν είναι προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσει μια νέα πανδημία, δήλωσε ο πρώην επικεφαλής…

25 Μαΐου 2024

Καταγγελία από φιλόζωους: Άγνωστοι προκαλούν εγκαύματα σε γατάκια με οξύ – Σκληρές εικόνες

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχωρούν οι Φιλόζωοι Εθελοντές Πάτμου. Σύμφωνα με την ανάρτησή τους, γατιά…

25 Μαΐου 2024