Τοπικά

Μεγάλη γιορτή για τα παιδιά στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας – Μοιράστηκαν δώρα και γλυκά (photos)

Με παιδικά χαμόγελα, χαρούμενη διάθεση και δώρα “πλημμύρισε” ο προαύλιος χώρος της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, όπου σήμερα πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή με πολλές εκπλήξεις.  Οι δύο ξυλοπόδαροι, ο Αγιος Βασίλης και η βοηθός του υποδέχθηκε τα μικρά παιδιά στις 12 το μεσημέρι και λίγο αργότερα μοιράστηκαν τα δώρα,  γλυκά και καραμέλες. Την εκδήλωση πλαισίωσαν τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, που επέλεγε ο Dj.


Mια γιορτή με πολλά χαμόγελα, αφιερωμένη στα παιδιά αλλά και στους γονείς τους. Στα παιδιά μοιράστηκαν διαδραστικά παιχνίδια από τοπικές επιχειρήσεις ενώ επιλέχθηκαν με τη βοήθεια της ψυχολόγου της Περιφερειακής Ενότητας. “Η επιλογή των παιχνιδιών δεν έγινε με προχειρότητα” τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη. Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια είχε αγοράσει για τη σημερινή ημέρα 500 παιχνίδια.

Να είναι καλοί μαθητές στο σχολείο και να ακούν τους γονείς τους ζήτησε από τα μικρά παιδιά ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός που μοίρασε μαζί με την κ. Κολυνδρίνη τα δώρα.

Σε δηλώσεις της η κ. Κολυνδρίνη ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο με υγεία και ευτυχία.
“Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι όταν βλέπεις τα γεμάτα θετική αύρα χαμόγελα των παιδιών.  Τότε όλη οι οικουμένη γελά.  Εύχομαι όλοι οι γονείς να χαίρονται τα παιδιά τους, να είναι γερά και να ζούμε με ειρήνη.  Τα παιδιά το έχουν ανάγκη και εμείς τους το χρωστάμε.   Η μεγάλη προσέλευση δείχνει και την ανάγκη της κοινωνίας να χαρεί, να παίξει, των γονιών να μοιραστούν όμορφες στιγμές με τα παιδιά τους”

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το