Ελλάδα

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.: 70 προσαγωγές, 30 συλλήψεις και πολλά «λαβράκια»

Πρόκειται για εγκληματική οργάνωση, που δραστηριοποιούνταν σε όλη την Αθήνα και έκανε ληστείες, διακινούσε ναρκωτικά κι άλλες πολλές… δουλειές.
Η επιχείρηση έγινε και στο ορμητήριό τους, ένα κατειλημμένο κτίριο στην οδό Αραχώβης στα Εξάρχεια. Οι Αρχές βρήκαν μέσα από χασίς κι άλλα ναρκωτικά, μέχρι σύνεργα για ληστείες και κλοπιμαία.
Πολλές φορές έβγαιναν από το κτίριο Μαροκινοί κι Αλγερινοί για να ληστέψουν πολίτες στο δρόμο με κατσαβίδια και μαχαίρια, ενώ έγινε επιχείρηση και σε διαμέρισμα στην οδό Μπουμπουλίνας που βρέθηκαν πολλά κλοπιμαία. Πιστωτικές κάρτες, ηλεκτρονικές συσκευές κι άλλα.

Ακόμη, έγινε επιχείρηση στην Μενάνδρου σε κατάστημα κλεπταποδόχου, στο οποίο βρέθηκαν τουλάχιστον 400 λάπτοπ, τα οποία ελέγχεται αν είναι κλεμμένα.
Στη δικογραφία που σχηματίζεται θα κατηγορηθούν άλλα 10 άτομα, που είναι ήδη μέσα στη φυλακή αλλά εμπλέκονται με το κύκλωμα, ενώ πληροφορίες θέλουν δραπέτη των φυλακών να βρίσκει συχνά κατάλυμα στην συγκεκριμένη κατάληψη. Χθες δεν βρέθηκε στην έφοδο, αλλά οι Αρχές είναι πεπεισμένες ότι έχει πάει εκεί πολλές φορές.
Θα πρέπει λοιπόν να περιμένουμε σήμερα, να δούμε αν συγκεκριμένοι, που έχουν πάει ξανά και ξανά στον εισαγγελέα κι έχουν κατηγορηθεί για τα ίδια και τα ίδια, αν θα προφυλακιστούν ή θα αφεθούν ελεύθεροι για να επιστρέψουν το σαββατοκύριακο στα γνωστά τους λημέρια…

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το