Τοπικά

Με τον Χρ. Τριαντόπουλο συναντήθηκαν οι φοροτεχνικοί για τα προβλήματα στον κλάδο τους

Το Σάββατο 20 Ιουνίου, μετά από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Μαγνησίας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Κυψέλη» με τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών Χρήστο Τριαντόπουλο.
Σκοπός της συνάντησης ήταν να γίνουν γνωστά στον κ. Τριαντόπουλο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το επάγγελμα του λογιστή-φοροτεχνικού, τα οποία ξεκίνησαν την περίοδο της οικονομικής κρίσης και γιγαντώθηκαν την περίοδο της υγειονομικής κρίσης. Επίσης συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που άπτονται της αρμοδιότητας του κ. Τριαντόπουλου.
Από τη μεριά τους τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους, για συγκεκριμένες υπουργικές αποφάσεις του τελευταίου τριμήνου, ζητήθηκε από τον κ. Γενικό να μειωθεί όσο είναι δυνατόν η ηλεκτρονική «γραφειοκρατία», όπως επίσης και να δίνονται εύλογα χρονικά διαστήματα διεκπεραίωσης όλων των υποθέσεων. Ο κ. Τριαντόπουλος μετά από τρεις ώρες εποικοδομητικού διαλόγου, δεσμεύτηκε να μελετήσει τις προτάσεις που κατέθεσε ο Σύλλογος και στα μέτρα των αρμοδιοτήτων του να διορθώσει πιθανές παραλείψεις εγκυκλίων και αποφάσεων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το