Τοπικά

Με το Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας συναντήθηκε η “Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας”

Επίσκεψη γνωριμίας στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτήρη Γιαννακόπουλο πραγματοποίησαν ο διευθυντής πωλήσεων της εταιρείας Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας κ. Γιώργος Παλαιολόγος και ο διευθυντής πωλήσεων Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδος κ. Γιάννης Μιχαηλίδης.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η διερεύνηση των δυνατοτήτων συνεργασίας με το Επιμελητήριο καθώς η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας που δραστηριοποιείται στην αγορά φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας εντείνει την παρουσία της στον θεσσαλικό χώρο με τη λειτουργία του πρώτου καταστήματός της στη Λάρισα.
Ανάλογη συνάντηση τα στελέχη της Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας είχαν με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Χαρ. Παπαδόπουλο.

Η εταιρεία Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, με περισσότερο από 160 χρόνια λειτουργίας είναι αδιαμφισβήτητα ο ιστορικότερος ενεργειακός πάροχος της χώρας που προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου σε οικιακούς, βιομηχανικούς και επαγγελματικούς καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα.
Όπως είναι γνωστό από τον Νοέμβριο του 2018 η εταιρεία έχει φυσική παρουσία στην Λάρισα με το νέο της κατάστημα στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 113. Οι καταναλωτές από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας μπορούν να ενημερωθούν για τα ανταγωνιστικά προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος σε συνδυαστικά πακέτα και μοναδικά προνόμια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το