Τοπικά

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργεί από αύριο ο Δήμος Βόλου

Από αύριο Τρίτη, 17 Μαρτίου, και μέχρι νεωτέρας ο Δήμος Βόλου και τα Νομικά του Πρόσωπα θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας. Θα ικανοποιούνται μόνο τα απολύτως απαραίτητα και κατεπείγοντα αιτήματα των πολιτών, ενώ τα υπόλοιπα θα διεκπεραιώνονται είτε τηλεφωνικά, είτε ηλεκτρονικά, χωρίς την αυτοπρόσωπη παρουσία των πολιτών, που δεν θα επιτρέπεται.

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα (Δευτέρα 16 Μαρτίου) έχει ανασταλεί μέχρι τέλος του μήνα η λειτουργία του τμήματος Ενδυσης – Υπόδησης των λαϊκών αγορών. Το υπόλοιπο τμήμα των Λαϊκών αγορών που αφορά τρόφιμα και που δεν έχει απαγορευτεί από την Πολιτεία, θα γίνεται κανονικά, αλλά με απόλυτη τήρηση των μέτρων προστασίας που όλοι πλέον γνωρίζουν.

Η δημοτική αρχή υπογραμμίζει και πάλι την προτροπή «Μένουμε Σπίτι» του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ και απευθύνει έκκληση προς τους Βολιώτες και ιδίως τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού να παραμείνουν στο σπίτι, αποφεύγοντας τις μετακινήσεις ή περιορίζοντάς τες στις απολύτως αναγκαίες αποφεύγοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τον συγχρωτισμό, που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος για την διασπορά του επικίνδυνου κορωνοϊού.

“Δυστυχώς σε αυτή τη φάση της πανδημίας το μόνο φάρμακο που υπάρχει είναι ο κατ’ οίκον περιορισμός και η λήψη αυστηρών μέτρων προστασίας μας. Ας το συνειδητοποιήσουμε όλοι”, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το