Τοπικά

Με προκατασκευασμένες αίθουσες θα λύσει το πρόβλημα στέγης στο Λύκειο Αγριάς ο Δήμος Βόλου

Προκατασκευασμένες αίθουσες θα εγκατασταθούν στο Λύκειο Αγριάς. Στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βόλου εγκρίθηκε το πρακτικό αποσφράγισης και αξιολόγησης των δικαιολογητικών του δημόσιου διαγωνισμού για την προμήθειά τους.
Ο προϋπολογισμός για την προμήθεια και εγκατάσταση ανέρχεται σε 52.080 ευρώ (με ΦΠΑ).
Ο επικεφαλής της ΛΑΣ Βόλου Απόστολος Νάνος επέκρινε τη δημοτική αρχή για το γεγονός ότι δεν συμπεριέλαβε τη συγκεκριμένη παρέμβαση στο Τεχνικό Πρόγραμμα και τώρα καταφεύγει στη λύση των προκατασκευασμένων αιθουσών.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής εγκρίθηκε επίσης η αντικατάσταση του πλαστικού δαπέδου στον εσωτερικό χώρο του 31ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, προϋπολογισμού 7.838 ευρώ. Η προμήθεια έγινε με απευθείας ανάθεση.
Τέλος, εγκρίθηκε η μελέτη για την προμήθεια ολοκληρωμένης ψηφιακής διαδραστικής εφαρμογής κινητών συσκευών για την προβολή των τοπικών φυσικών και πολιτιστικών τουριστικών πόρων της περιοχής του Δήμου Βόλου. Όπως αναφέρθηκε στην Οικονομική Επιτροπή, πρόκειται για την προμήθεια ενός διαδραστικού τραπεζιού και τεσσάρων tablet που θα τοποθετηθούν στο info center.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το