Αθλητισμός

Mε πέντε αθλητές ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. στη Θεσσαλονίκη για τους αγώνες υπερπήδησης εμποδίων

Με 14 συμμετοχές στην υπερπήδηση εμποδίων απέδειξε τη δυναμική του για ακόμα μια φορά ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ., στους 5ους Διασυλλογικούς Αγώνες Βορείου Ελλάδος. Ο γνωστός για την έντονη αθλητική δραστηριότητα, ιππικός όμιλος, αγωνίστηκε με 5 αθλητές το περασμένο σαββατοκύριακο 4 & 5 Μαΐου 2019, στους αγώνες υπερπήδησης εμποδίων στο Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, το κύπελλο κατέκτησε η Δομνίκη Σχουλλή με την Qualinka du Chatet στην κατηγορία 1.05, την 5η θέση στο 1.10μ. όπου αγωνίστηκαν για πρώτη φορά, και μια ακόμα άπταιστη διαδρομή στο 1μ.
Με πολύ καλή διαδρομή κατέλαβε την 3η θέση ο Ηλίας Κίσσας στην κατηγορία 1.15μ με τον ίππο Mary, και με άπταιστη διαδρομή και τον πιο γρήγορο χρόνο βραβεύτηκε η αμαζόνα Νικολέτα Παπαζήση με τον Tolvaj στην κατηγορία 0,80-0,90μ.

Τρεις βραβεύσεις για την Εύη Καραπετσάκου και τον ελληνικό ίππο Lyra, στον πρώτο τους αγώνα υπερπήδησης εμποδίων, στις κατηγορίες 0,80-0,90μ και 0,90-1μ., ενώ την 5η θέση κατέλαβε η προπονήτρια του ομίλου Αμίλια Ανετοπούλου.
Το αγωνιστικό διήμερο έκλεισε με μία ακόμα προσθήκη για την ομάδα του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ., όπου με εξαιρετικές κριτικές για την εμφάνισή της, η Χριστίνα Λιάλη απέκτησε την άδεια συμμετοχής σε αγώνες ιππικής δεξιοτεχνίας.

Το ΔΣ του ομίλου συγχαίρει την προπονήτριά, τους αθλητές και τα άλογά τους για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, και καλοσωρίζει την καινούργια αμαζόνα στην ομάδα του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το