Τοπικά

Με επιτυχία η δημόσια συζήτηση στη Σκόπελο με θέμα «Η επικοινωνία στην οικογένεια του καρκινοπαθή»

Ο σύλλογος «Φάρος Σκοπέλου» πραγματοποίησε μια ενημερωτική ομιλία-δημόσια συζήτηση για το ευρύ κοινό με θέμα «Η επικοινωνία στην οικογένεια του καρκινοπαθή», στη Σκόπελο και τη Γλώσσα , το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου , αντίστοιχα.
Εισηγήτριες ήταν η κ. Λίζα Μάνλι, νοσηλεύτρια- ειδικευμένη στην Ανακουφιστική Φροντίδα, μέλος του ΔΣ του συλλόγου και η κ. Μαρία Καφαντάρη, ψυχολόγος, συντονίστρια του συλλόγου.
Στην εκδήλωση είχαν προσκληθεί και συμμετείχαν επαγγελματίες υγείας , συνεργάτες και μέλη του συλλόγου , η δημοτική αρχή καθώς και λοιποί φορείς του νησιού της Σκοπέλου.

Στο πλαίσιο της εν λόγω ενημερωτικής δράσης του «Φάρος Σκοπέλου», η κ. Μάγδα Πατσή , Πρόεδρος του συλλόγου, έκανε μια σύντομη ενημέρωση για τα πεπραγμένα του συλλόγου και τους μελλοντικούς του στόχους, αρχικά, και στη συνέχεια ακολούθησε μια σύντομη εισήγηση από τις ομιλήτριες και συζήτηση με το κοινό, το οποίο συμμετείχε αρκετά ενεργά, παραθέτοντας τόσο τις σκέψεις του και τις απόψεις του για το θέμα, αλλά και τη βιωματική του εμπειρία.
Ο σύλλογος «Φάρος Σκοπέλου» ευχαριστεί όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία του, καθώς και το Δήμο Σκοπέλου αλλά και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γλώσσας που συνέβαλλαν στην υλοποίηση της εν λόγω δράσης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το