Αθλητισμός

Με αλλαγές στην Άμφισσα ο Ολυμπιακός Βόλου

Στον Ολυμπιακό Βόλου στρέφουν την προσοχή τους στον εκτός έδρας αγώνα με τον Φωκικό Άμφισσας, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή. Για το ματς αυτό αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα, μετά και την κακή εμφάνιση απέναντι στην ουραγό Αναγέννηση Καρδίτσας, που έφερε προβληματισμό στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.
Μέχρι το περασμένο Σάββατο όλα πήγαιναν… πρίμα στον Ολυμπιακό. Η ομάδα συνδύαζε θέαμα και ουσία στα περισσότερα παιχνίδια της. Έδειχνε σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο και όλοι παραδέχονταν ότι δίκαια βρίσκεται στην 1η θέση. Ακόμη και οι αντίπαλοι που συναντούσε ο Ολυμπιακός εξέφραζαν την άποψη ότι αντιμετώπιζαν το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
Όμως στο ματς με την Αναγέννηση στο Πανθεσσαλικό το «ερυθρόλευκο» οικοδόμημα ταρακουνήθηκε, παρότι πήρε τη νίκη και διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αιτία η κάκιστη εμφάνιση απέναντι στην ασθενέστερη ομάδα της κατηγορίας, που έχει χάσει όλα τα παιχνίδια της.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε για πρώτη φορά φέτος τόσο κακή αγωνιστική νοοτροπία. Προηγήθηκε γρήγορα 2-0 και οι παίκτες του νόμισαν ότι ο υπόλοιπος αγώνας αποτελεί μία τυπική διαδικασία. Χαλάρωσαν πάρα πολύ και δεν θα ήταν υπερβολή να γράψουμε ότι ο καθένας έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, κάτι ανεπίτρεπτο για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
Η Αναγέννηση μείωσε σε 2-1 και αυτό ήταν και το τελικό σκορ. Έτσι, ένα παιχνίδι στο οποίο οι περισσότεροι περίμεναν να υπάρξει σκορ-μαμούθ υπέρ του Ολυμπιακού, εξελίχθηκε σε αγχωτική νίκη, με τους φιλάθλους να αποχωρούν με κατήφεια από το Πανθεσσαλικό.

Έντονα προβληματισμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου και ο Περικλής Αμανατίδης. Παραδέχθηκε ότι οι παίκτες του παρουσίασαν κακή αγωνιστική νοοτροπία, τονίζοντας ότι αν ο Ολυμπιακός θέλει να πετύχει τον στόχο του δεν πρέπει να επαναλάβει παρόμοια εμφάνιση. Ο ίδιος τα έψαλλε στους ποδοσφαιριστές και λογικά θα προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Φωκικό την ερχόμενη Κυριακή. Πιθανότατα θα δούμε την επιστροφή στην ενδεκάδα των Γιακουμή, Σερτζίνιο, Φλίγκου, ενώ δεν αποκλείεται η τεχνική ηγεσία να επιφυλάξει και κάποια… έκπληξη. Ο μόνος που θα απουσιάσει σίγουρα είναι ο Σάββας, λόγω του τραυματισμού του.
Η προετοιμασία για τον συγκεκριμένο αγώνα άρχισε χθες με προπόνηση στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Στην Άμφισσα ο Ολυμπιακός επιβάλλεται να παρουσιάσει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο, απέναντι σε μία ομάδα που δίνει μάχη για την παραμονή της και θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα.
Από το παραλίγο κάζο του περασμένου Σαββάτου οι «ερυθρόλευκοι» ίσως να συνειδητοποίησαν ότι τίποτε δεν θα τους χαριστεί στη συνέχεια. Αν θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή ως το τέλος θα πρέπει σε κάθε ματς να τα δίνουν όλα, αποδεικνύοντας την ποιοτική τους ανωτερότητα με πράξεις.

Εκδήλωση για την «Κιβωτό του Κόσμου»
Διαγωνισμό FIFA 19 με πλούσια δώρα, αφιερωμένη στην «Κιβωτό του Κόσμου» διοργανώνει ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Γίνε εσύ ο πρωταθλητής στον διαγωνισμό FIFA 19 που διοργανώνει ο Ολυμπιακός Βόλου σε συνεργασία με την εταιρία Public. Γίνε εσύ ένας από τους τυχερούς που θα παίξουν μαζί με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου και διεκδίκησε την 1η θέση στην ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα Public Βόλου, Ογλ 28, την Τετάρτη 12/12/18 στις 17:00.
Οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν όλες τις πληροφορίες του διαγωνισμού στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Βόλου στο www.olympiakosvolou.com.
Οι τρεις φιναλίστ θα κερδίσουν από έναν τίτλο FIFA19 ενώ ο πρωταθλητής θα κερδίσει και μία επίσημη εμφάνιση του Ολυμπιακού Βόλου με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών.
Η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στην Κιβωτό του Κόσμου, έναν εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού. Έως και την ημέρα της εκδήλωσης θα υπάρχει ειδικό κουτί στο κατάστημα Public, Ογλ 28, όπου ο καθένας μας θα μπορεί να συνδράμει οικονομικά, συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση του σπουδαίου έργου του οργανισμού».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Eορταστική βόλτα στον Χριστουγεννιάτικο Βόλο με το γιορτινό τρενάκι των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου

Ξεκινάει να σφυρίζει από αύριο Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου το γιορτινό τρενάκι των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου…

7 Δεκεμβρίου 2023

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Απίστευτες αποκαλύψεις για τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο – Είχε αλλάξει τα στοιχεία της ταυτότητας του

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της 43χρονης στη…

7 Δεκεμβρίου 2023

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Χριστοδουλίδη: Συζήτησαν για το Κυπριακό μετά την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον με τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Χριστοδουλίδη είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος…

7 Δεκεμβρίου 2023

Ψηφίστηκε το φορολογικό νομοσχέδιο με 158 «ναι» στη Βουλή

Με τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ υπερψηφίστηκε από την ολομέλεια το φορολογικό νομοσχέδιο. Υπέρ…

7 Δεκεμβρίου 2023

Γεραπετρίτης: «Μόνη μας διαφορά με την Τουρκία η οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας» – Τι είπε για την υπόκλιση στον Τούρκο πρόεδρο

«Χρέος μας να δίνουμε λύσεις και να μην παράγουμε κρίσεις», σημείωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός…

7 Δεκεμβρίου 2023

Ισραηλινά ΜΜΕ: Δεκάδες μαχητές της Χαμάς παραδόθηκαν στον ισραηλινό στρατό – Βίντεο τους δείχνουν γυμνούς με δεμένα χέρια

Στον ισραηλινό στρατό παραδόθηκαν πολλοί μαχητές της Χαμάς που βρίσκονταν κοντά στην Τζαμπάλια στη βόρεια…

7 Δεκεμβρίου 2023