Τοπικά

Μαζική θανάτωση αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων στο Στεφανοβίκειο και τον Ριζόμυλο 

Μαζική θανάτωση αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων στο Στεφανοβίκειο και το Ριζόμυλο. Στο Στεφανοβίκειο έχουν βρεθεί νεκρά από το Σάββατο 15 ζώα και στον Ριζόμυλο έξι. Οι κάτοικοι είναι εξαγριωμένοι και υπάρχει κίνδυνος εκτροπών εάν εντοπιστεί ο δράστης που έχει «επικηρυχθεί». Δηλητηριασμένοι σκύλοι βρίσκονται στις πλατείες των χωριών όπου τα ζώα έπαιζαν με τα παιδιά.
Φόλες και σε δεσποζόμενα με ανθρώπους που πονάνε που τα έχασαν.

Στα χωριά που οι κοινωνίες είναι περισσότερο ζεστές και ανθρώπινες, κάποιοι δείχνουν ένα άλλο πρόσωπο με τις μαζικές δολοφονίες ζώων. Τα σκυλιά βρήκανε φρικτό θάνατο και δεν είναι η πρώτη φορά.

Ιδιοκτήτες σκύλων και άνθρωποι που ταϊζουν τα αδέσποτα βρίσκουν συστηματικά δηλητηριασμένα ζώα, αλλά ποτέ δεν είχαν στη διάθεσή τους έστω και μια πληροφορία ώστε οι αρχές να οδηγηθούν στα ίχνη των δραστών για να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. Όπως ωστόσο σημειώνουν, τα ψέματα τελείωσαν και θα οργανωθούν ώστε ο δράστης ή οι δράστες να εντοπιστούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Τα δεσποζόμενα ζώα που έφαγαν τις φόλες οδηγήθηκαν σε κτηνίατρο από τους ιδιοκτήτες αλλά δεν επέζησαν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το