Ελλάδα

Το Μαξίμου απαντά στα «Νέα»: Η παρακμή μιας ιστορικής εφημερίδας

maximou-tanea-708

Απάντηση στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες συμμετοχή του σε εταιρεία έως το 2010 δίνει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Στην ανακοίνωση με τίτλο «Η παρακμή μιας ιστορικής εφημερίδας» γίνεται επίθεση στον Σταύρο Ψυχάρη και χαρακτηρίζεται «άνθρακες ο θησαυρός», καθώς, όπως τονίζεται, τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς είχαν δηλώσει κανονικά από το 2010 τη συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη εταιρία.

Η ανακοίνωση

«Ο κ. Ψυχάρης πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλη απελπισία. Την ημέρα που όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων αναδεικνύουν την αποκάλυψη των Panama Papers, τα “Νέα” δημοσιεύουν μια νέα ακόμη πιο τρομακτική αποκάλυψη.
Ο Πρωθυπουργός το 2007 πριν ακόμη αναλάβει Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είχε το θράσος να ζει από την επαγγελματική του δραστηριότητα και όχι από δωρεές μεγάλων εταιριών-προμηθευτών του ελληνικού δημοσίου. Και ακόμη χειρότερα, πριν την κρίση σχεδίαζε να επενδύσει …στη Σέριφο!
Τί να πει κανείς; Έτσι είναι η ζωή! Άλλοι στις Παρθένες Νήσους και άλλοι στη Σέριφο!
ΥΓ1: Η τρομακτική αποκάλυψη των “Νέων” έρχεται τρίτη και καταϊδρωμένη. Προηγήθηκε το ίδιο ακριβώς δημοσίευμα (πού αλλού;) στο “Πρώτο Θέμα” το 2009 (9/8) και στα “Παραπολιτικά” το 2012 (22/9).
ΥΓ2: Άνθρακες ο θησαυρός. Στις δηλώσεις “πόθεν έσχες” του ο Πρωθυπουργός έχει δηλώσει κανονικά από το 2010 τη συμμετοχή του στην εν λόγω εταιρεία. Το ίδιο ισχύει και για την αντίστοιχη δήλωση του Υπουργού Επικρατείας».

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το