Αθλητισμός

Μαθαίνουν αντιπάλους σε πλέι οφ και πλέι άουτ Γ.Σ. Αλμυρού και Ολυμπιακός

Τους αντιπάλους που θα έχουν στα πλέι οφ και πλέι άουτ μαθαίνουν σήμερα ο ΓΣ Αλμυρού και ο Ολυμπιακός. Οι μεν «κυανόλευκοι» παίζουν με τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη εκτός έδρας, οι δε «ερυθρόλευκοι» με την Κούπα Κιλκίς στο ΕΑΚ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στον 4ο όμιλο της National League 2.

 

Εκπ. Φρυγανιώτη-ΓΣ Αλμυρού

Την ύστατη προσπάθεια για να αποφύγει την 4η θέση κάνει ο ΓΣ Αλμυρού. Σήμερα στις 17.00 αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη και σε περίπτωση νίκης θα περιμένει τυχόν στραβοπάτημα από ΑΟ Τρίκαλα και Καστοριά. Πάντως κάτι τέτοιο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αφού αμφότεροι αγωνίζονται στο «σπίτι» τους με Αετούς Βέροιας και Πιερικό/Αρχέλαο, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους.

Εφόσον κερδίσουν όλοι σήμερα, τότε οι «κυανόλευκοι» θα καταλάβουν την 4η θέση και θα αντιμετωπίσουν τον 5ο της βαθμολογίας με πλεονέκτημα έδρας, που θα είναι είτε οι Αετοί Βέροιας είτε ο Πιερικός/Αρχέλαος.

Σίγουρα απών θα είναι ο Θοδωρής Μαμούρας, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο και εκφράζονται φόβοι για ρήξη χιαστού. Επίσης αμφίβολος θεωρείται ο Γιώργος Λάππας, που ταλαιπωρείται από θλάση.

Οι καλαθοσφαιριστές στους οποίους στηρίζεται ο Λουκάς Ζαρονικόλας είναι οι: Παναγιώτης Παπούλιας, Βαγγέλης Κοντοστάθης, Αντώνης Μασούρας, Νίκος Κανατούλας, Νίκος Μυλωνάς, Μιχάλης Πολίτης, Ανδρέας Πελεκούδας, Βαγγέλης Αργύρης, Βασίλης Ξηρομερήσιος, Παναγιώτης Μπακολιάς, Ηλίας Βαλαμούτης, Φώτης Τάσσος και ίσως ο Γιώργος Λάππας.

 

Ολυμπιακός-Κούπα Κιλκίς

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει ήδη ότι είναι 10ος στη βαθμολογία της κανονικής διάρκειας στον 4ο όμιλο της National League 2. Κι αυτό γιατί ακόμη κι αν ισοβαθμήσει με το Άργος Ορεστικό μειονεκτεί στην ισοβαθμία μετρώντας δύο ήττες στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Το θέμα είναι με ποιον θα παίξει στα πλέι άουτ. Σήμερα στις 17.00 στο ΕΑΚ Βόλου «συγκρούεται» με την Κούπα Κιλκίς, η οποία επίσης ενδιαφέρεται για το ροζ φύλλο. Εφόσον οι Κιλκισιώτες κερδίσουν, τότε παίξουν ξανά με τον Ολυμπιακό στα πλέι άουτ. Εάν, όμως, φέρουν χειρότερο αποτέλεσμα από τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη, τότε οι Θεσσαλονικείς θα βρεθούν στον δρόμο του Ολυμπιακού, αμφότεροι με πλεονέκτημα έδρας.

Επομένως οι «ερυθρόλευκοι» με μία νίκη σήμερα πιθανόν να ορίσουν και τον αντίπαλό τους σήμερα, σε περίπτωση που τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη κερδίσουν τον ΓΣ Αλμυρού. Όπως και να έχει, πάντως, το βολιώτικο συγκρότημα θα παίξει για τη νίκη.

Το… έμμεσο ρεπό που είχε ο Ολυμπιακός την περασμένη Κυριακή συνέβαλε στο να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας των Ντράσκο Πρέλεβιτς και Γεράσιμου Δελεντζέ, οι οποίοι υπολογίζονται για σήμερα. Αντίθετα ο Παναγιώτης Σπανόπουλος έχει τράβηγμα στη γάμπα και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί σήμερα.

Οι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του Γιώργου Κοσμάτου είναι οι εξής: Κωνσταντίνος Νυδριώτης, Τέλης Μαλακόπουλος, Ευάγγελος Γιαννίκος, Δημήτρης Παρασχάκης, Σεραφείμ Σιδηρόπουλος, Νεκτάριος Πλεσιώτης, Στέλιος Τζαλαβάρας, Μίμης Στεφόπουλος, Παναγιώτης Λογοδότης, Ντράσκο Πρέλεβιτς, Γεράσιμος Δελεντζές και ίσως ο Παναγιώτης Σπανόπουλος.

Το σημερινό πρόγραμμα των παιχνιδιών για την 22η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της National League 2 είναι το παρακάτω:

ΑΕΛ-Μελίκη 20-0 α.α.

Καστοριά-Πιερικός/Αρχέλαος

Τιτάνες-Άργος Ορεστικό

ΑΟ Τρίκαλα-Αετοί Βερ.

Ολυμπιακός-Κούπα Κιλκίς

Εκπ. Φρυγανιώτη-ΓΣ Αλμυρού

Share

Πρόσφατα άρθρα

100 ενήλικοι μαθητές στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αλμυρού

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των ενηλίκων της ευρύτερης περιοχής του Αλμυρού για να φοιτήσουν στο…

31 Μαρτίου 2024

Τη ΜΕΝΤ φιλοξενεί η Ανόρθωση στην Α2 Γυναικών

Να επανέλθει στις επιτυχίες θέλει η Ανόρθωση, η οποία σήμερα στις 13.00 στο ΕΑΚ φιλοξενεί…

31 Μαρτίου 2024

Εξωδικαστικός μηχανισμός – Φρένο σε χρέη και πλειστηριασμούς

Της Σωτηρίας Σκαλιάπα, δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω Τις τελευταίες εβδομάδες μονοπωλεί στα Μ.Μ.Ε. η είδηση…

31 Μαρτίου 2024

Χρ. Τριαντόπουλος: Σε εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης άρδευσης στο Δήμο Ρ. Φεραίου – Αυτοψία στο πεδίο

Το Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024, ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, αρμόδιος για την…

31 Μαρτίου 2024

Πάνω από 14.000 ρυθμίσεις στον εξωδικαστικό μηχανισμό

Σαφής βελτίωση παρουσιάζει το ιδιωτικό χρέος φέτος σε σχέση με το 2019, ενώ πάνω από…

31 Μαρτίου 2024

Το πρόγραμμα της Κυριακής στα πρωταθλήματα ΕΠΣΘ

Το σημερινό πρόγραμμα των τριών κατηγοριών της ΕΠΣΘ είναι το εξής:  Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γηπ. Αγριάς,…

31 Μαρτίου 2024