Αθλητισμός

Νίκη παραμονής για Βόλου που συνέτριψε 4-1 την Κηφισιά

Νίκη που τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στην παραμονή στη Σούπερ Λιγκ σημείωσε ο Βόλος κόντρα στη Κηφισιά στο άδειο Πανθεσσαλικό. Οι «κυανέρυθροι» παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο επικράτησαν με 4-1 και έκαναν το «δύο στα δύο» στο μίνι πρωτάθλημα.

Οι «κυανέρυθροι» έφτασαν τους 25 βαθμούς και ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον τους στην κατηγορία.

Πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στο πρώτο ημίχρονο, με τον Βόλο να αιφνιδιάζει την Κηφισιά, καθώς στο 11’ οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν με 2-0. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, μείωσαν το σκορ στο 33’, έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους για να ισοφαρίσουν (ο Κόβατς έκανε σωτήριες αποκρούσεις), για να πετύχει τρίτο γκολ ο Βόλος στο δεύτερο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τον Βόλο οι Χουάν Γκαρσία, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και ο Ντάνιελ Κόβατς, ο οποίος με τις αποκρούσεις του δεν επέτρεψε στους παίκτες της Κηφισιάς να σκοράρουν πάνω από ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ έπιασε και πέναλτι στο β’ μέρος.

Οι παίκτες του Χρήστου Κόντη μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Γκαρσία προειδοποίησε την άμυνα της Κηφισιάς, στέλνοντας με κεφαλιά την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι σε σέντρα του Λούνα.

Οι «κυανέρυθροι» πολύ νωρίς, μόλις στο 3’, άνοιξαν το σκορ. Ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε το σουτ του Γκαρσία, η μπάλα στρώθηκε στον Κόμπα, με τον Αργεντινό να γράφει το 1-0 με σουτ μέσα από την περιοχή.

Πριν συνέλθουν από την ψυχρολουσία οι παίκτες της Κηφισιάς, στο 11’, ο Βόλος πέτυχε δεύτερο τέρμα. Ο Γκλάβτσιτς εκτέλεσε φάουλ και ο Γκαρσία με κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Στη συνέχεια η Κηφισιά ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να απειλεί με αξιώσεις το τέρμα του Κόβατς. Στο 15’ το σουτ του Τσάπαν μπλόκαρε ο Κόβατς, ενώ στο 22’ ο Αναγνωστόπουλος μπλόκαρε την μπάλα στο σουτ του Ασενούν.

Τελικά η Κηφισιά κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 33’ με τον Όγκνιεν Οζέγκοβιτς. Ο Σάντος από τα δεξιά έφυγε στην αντεπίθεση, έβγαλε τη σέντρα και ο Οζέγκοβιτς με ωραίο σουτ έγραψε το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Στο 41’ ο Κόβατς απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Οζέγκοβιτς, ενώ στο 43’ ο Σνάιντερλαντ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κόβατς μέσα από τη μικρή περιοχή.

Κι ενώ δεν ήρθε ισοφάριση για την Κηφισιά, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Βόλος πέτυχε τρίτο τέρμα. Ο Λούνα από τα αριστερά επιχείρησε τη σέντρα και ο Γκαρσία με σουτ έγραψε το 3-1.

 

Άνετα κράτησε τη νίκη

στο β’ μέρος ο Βόλος

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμα των δύο τερμάτων και έχοντας καλή ανασταλτική λειτουργία δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την Κηφισιά.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία καλή στιγμή στο 50’ με τον Τεττέι να πιάνει την κεφαλιά και τον Κόβατς να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 68’ ο Αναγνωστόπουλος έκανε σπουδαία απόκρουση στην κεφαλιά του Σιέλη, ενώ στο 77’ ο Γκαρσία με διαγώνιο σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς που απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 85’ ο Βόλος έφτασε σε τέταρτο γκολ. Μετά από γέμισμα του Ασενούν, ο Μωραΐτης με ωραίο πλασέ έγραψε το 4-1.

Στο 86’ ο Οζέγκοβιτς κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καλογερόπουλου, με τον Σέρβο επιθετικό να το χάνει στο 88’, καθώς ο Κόβατς απέκρουσε.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντε Καμπς.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοκαρνανίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)

4ος διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

Κόκκινη: 92’ Ντε Καμπς (2η κίτρινη)

Κίτρινες: Λούνα, Κόμπα, Σιέλης, Μπερτόγλιο-Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια, Οζέγκοβιτς

ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Άλχο, Μύγας, Σιέλης, Καλογερόπουλος, Ντε Καμπς, Γκλάβτσιτς (93’ Τρουιγέ), Λούνα, Ασενούν, Κόμπα (71’ Μπερτόλιο), Γκαρσία (71’ Μωραΐτης).

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Τσάπαν, Τεσέιρα, Μιλίτσεβιτς (79’ Γιόβαντσιτς), Γκόμπελιτς (46’ Τεττέι), Τσανάτζια (64’ Πρίτσας), Οζέγκοβιτς, Σνάιντερλαν (64’ Σολόα), Μενέντες (46’ Κλωναρίδης), Μπιφουμά, Σάντος.

Share
Ετικέτες: ΠΑΕ Βόλος

Πρόσφατα άρθρα

Αύριο διεξάγεται το 41ο Ράλι Κένταυρος από τη Λ.Α. Βόλου

Έφτασε η ώρα για το 41ο Ράλι Κένταυρος, που διεξάγεται στις υπέροχες διαδρομές του Πηλίου. Τη…

30 Μαρτίου 2024

Γάζα: Περίπου 9.000 ασθενείς πρέπει επειγόντως να μεταφερθούν στο εξωτερικό για θεραπεία – Από 36 νοσοκομεία λειτουργούν τα 10

Περίπου 9.000 ασθενείς από τη Λωρίδα της Γάζας πρέπει να μεταφερθούν από εκεί επειγόντως για…

30 Μαρτίου 2024

Φωτιά στον Πλάτανο Αλμυρού

Φωτιά ξέσπασε σήμερα στις 13.45 σε υπολείμματα καλλιεργειών στον Πλάτανο Αλμυρού. Στο σημείο μετέβησαν τέσσερα…

30 Μαρτίου 2024

Άγριος ξυλοδαρμός ανήλικης από 14χρονη – Ανατριχιαστικό βίντεο

Ένα εξοργιστικό βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας: Σε αυτό φαίνεται μία 14χρονη στην Ελευσίνα,…

30 Μαρτίου 2024

Ολλανδία: Γνωστός των αρχών ο άνδρας που κρατούσε ομήρους σε μπαρ – Έχει καταδικαστεί για απειλητική συμπεριφορά

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση ομηρίας που εκτυλίχθηκε για αρκετές ώρες σήμερα στην Ολλανδία καθώς…

30 Μαρτίου 2024

Sin Boy: Στο νοσοκομείο μετά την επίθεση, ενώ έκανε live στο TikTok – Δεν το ‘χω ξαναζήσει αυτό, λέει η αδερφή του

Ένα βίντεο που δείχνει τον Sin Boy να γίνεται θύμα επίθεσης αγνώστων, ενώ έκανε live…

30 Μαρτίου 2024