Ελλάδα

Μακελειό στη Λούτσα: Στο «μικροσκόπιο» διανομέας φαγητού που έδρασε ως «Δούρειος Ίππος»

Συνεχίζονται οι εξελίξεις για την υπόθεση του μακελειού με τους έξι νεκρούς στη Λούτσα, καθώς οι Αρχές φαίνεται πως επικεντρώνονται σε ακόμη ένα άτομο. Σε φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, και αναφέρεται πως δείχνει τα έξι θύματα της δολοφονίας λείπει το έκτο θύμα.

Στην εικόνα αυτή, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής φαίνεται να ταυτοποιούν τα πέντε από τα έξι θύματα της θανατηφόρας ενέδρας. Ωστόσο, υπάρχει ένας άγνωστος, αυτός που βρίσκεται τέρμα αριστερά στη φωτογραφία.

Άρα, το έκτο θύμα ενδεχομένως να ήταν ο άνθρωπος που έβγαλε τη φωτογραφία.

Στο στόχαστρο των Αρχών ο διανομέας φαγητού
Την ίδια ώρα, ένας διανομέας φαγητού διαφεύγει και βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» καθώς ενδεχομένως είναι ο δεύτερος «Δούρειος Ίππος», σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ίδιο μέσο.

Ο διανομέας μαζί με τον 32χρονο Σουλεϊμάν -που συνελήφθη στο αεροδρόμιο 2,5 ώρες μετά τη δολοφονία- φαίνεται να είναι οι δύο άνθρωποι που έπεισαν τα θύματα να μείνουν μέσα στο σπίτι στη Λούτσα, που χρησιμοποιήθηκε ως καταφύγιο. Όπως φαίνεται, ο ένας από αυτούς ήταν ο διανομέας φαγητού και ο άλλος ο 23χρονος που ήταν εκείνος ο οποίος προέβη στις απαραίτητες διαδικασίες για να τους παρέχει καταφύγιο και τρόπο διαφυγής.

Ο ρόλος του Σουλεϊμάν ήταν να κρύψει και να δώσει ταυτότητες στα έξι άτομα και έπειτα να τα βοηθήσει να διαφύγουν -ενδεχομένως στην Ιταλία. Αργότερα, είναι πιθανό να έγινε «Δούρειος Ίππος» ή να ήταν ένας «εύκολος ένοχος» από την πλευρά των δραστών προκειμένου να φύγουν ανενόχλητοι.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το