Αθλητισμός

Μαγνησιώτικος “εμφύλιος” στο ΕΑΚ για τη National League 2

Έφτασε η ώρα του μαγνησιώτικου «εμφυλίου» στη National League 2. Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου Ολυμπιακός και ΓΣ Αλμυρού «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» σήμερα στις 17.00 στο ΕΑΚ Βόλου.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πιο δεινή θέση στη βαθμολογία. Αυτό που στεναχωρεί περισσότερο τους ανθρώπους του τμήματος είναι ότι η ομάδα παλεύει όλα τα παιχνίδια, αλλά στο τέλος φεύγει χαμένη από το παρκέ.

Βέβαια αυτό έχει την εξήγησή του, αφού οι λύσεις είναι περιορισμένες. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα η κακοτυχία έχει χτυπήσει την «πόρτα» του Ολυμπιακού, αφού για διάφορους λόγους δεν μπορεί να παραταχθεί πλήρης.

Ο Μάρτι Κρίπσι υπέστη κάταγμα σε δάκτυλο του χεριού και θα λείψει περίπου για έναν μήνα. Παράλληλα απών θα είναι και ο δεύτερος σέντερ, Παναγιώτης Σπανόπουλος, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο και είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει.

Τουλάχιστον αυτή τη φορά ο Γιώργος Κοσμάτος θα έχει στη διάθεσή του τον Κωνσταντίνο Νυδριώτη (φωτό). Ο ταλαντούχος γκαρντ, ο οποίος συμμετείχε και στο πρόγραμμα Rising Stars της ΕΟΚ, δεν έπαιξε την περασμένη Κυριακή γιατί ήταν τιμωρημένος. Πλέον εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί και δηλώνει «παρών». Επίσης από ελαφρύ διάστρεμμα ταλαιπωρείται και ο Μίμης Στεφόπουλος, αλλά θα «σφίξει τα δόντια» και θα αγωνιστεί κανονικά.

Το ρόστερ του βολιώτικου συγκροτήματος έχει ως εξής: Κωνσταντίνος Νυδριώτης, Παναγιώτης Λογοδότης, Μίμης Στεφόπουλος, Πάνος Σιάνος, Κωνσταντίνος Κρητικός, Τέλης Μαλακόπουλος, Σίμος Μπουντούρης, Γεράσιμος Δελεντζές, Ευάγγελος Γιαννίκος, Δημήτρης Παρασχάκης, Σωκράτης Τσάλτας, Άγγελος Φωτεινάκης, Μιχάλης Λογοδότης.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο ΓΣ Αλμυρού βελτίωσε τη βαθμολογική του θέση μετά τη νίκη επί του Άργους Ορεστικού. Μάλιστα ξέσπασε στο συγκεκριμένο ματς συντρίβοντας τον αντίπαλο με διαφορά 40 πόντων.

Σήμερα όμως όλοι στις τάξεις της ομάδας γνωρίζουν ότι θα έχουν δυσκολότερο έργο. Παρά τις απουσίες ο Ολυμπιακός θα είναι σκληροτράχηλος αντίπαλος και οι «κυανόλευκοι» θα χρειαστεί να δώσουν «μάχη» για να κερδίσουν.

Σε αντίθεση με τον Γιώργο Κοσμάτο, ο Λουκάς Ζαρονικόλας νιώθει πιο άνετα με τις επιστροφές καλαθοσφαιριστών. Ο Γιώργος Λάππας ξεπέρασε τη θλάση και είναι παρών, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει επανέλθει ο Ηλίας Βαλαμούτης, ο οποίος έχασε κάποια παιχνίδια για επαγγελματικούς λόγους. Αντίθετα θα απουσιάσει ο Παναγιώτης Μπακολιάς, που παραμένει τραυματίας.

Διαθέσιμοι είναι οι παρακάτω καλαθοσφαιριστές: Παναγιώτης Παπούλιας, Βαγγέλης Κοντοστάθης, Θοδωρής Μαμούρας, Αντώνης Μασούρας, Νίκος Κανατούλας, Νίκος Μυλωνάς, Ηλίας Βαλαμούτης, Μιχάλης Πολίτης, Ανδρέας Πελεκούδας, Βαγγέλης Αργύρης, Βασίλης Ξηρομερήσιος και Γιώργος Λάππας.

Το σημερινό πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της National League 2:

Ολυμπιακός-Γ.Σ. Αλμυρού

Α.Ο. Τρίκαλα-ΑΕΛ

Τιτάνες Παλ.-Μελίκη

Καστοριά-Κου.Πα Κιλκίς

Εκπ. Φρυγανιώτη-Αετοί Βερ.

Πιερικός/Αρχ.-Αργος Ορεστικό

* Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 17.00.

 

Βαθμολογία

(7η αγωνιστική)

  1. Τιτάνες Παλ. 7-0 14
  2. Καστοριά 6-1 13
  3. Α.Ο. Τρίκαλα 5-2 12
  4. Αετοί Βερ. 5-2 12
  5. Κου.Πα. Κιλκίς 4-3 11
  6. Πιερικός/Αρχ. 4-3 11
  7. Γ.Σ. Αλμυρού 3-4 10
  8. ΑΕΛ 3-4 10
  9. Άργος Ορεστικό 2-5 9
  10. Ολυμπιακός 1-6 8
  11. Εκπ. Φρυγανιώτη 1-6 8
  12. Μελίκη 1-6 8
Share

Πρόσφατα άρθρα

«Είχε μεράκι να γίνει αστυνομικός. Ήταν να πάρει απόσπαση για Θεσσαλονίκη αλλά ήρθε το κακό χαμπέρι», λέει ο παππούς του 31χρονου αστυνομικού

Συνελήφθη σήμερα ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης κατά του 31χρονου αστυνομικού το βράδυ της Πέμπτης…

10 Δεκεμβρίου 2023

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε αστυνομικό να πυροβολεί κατά λάθος γυναίκα στο κεφάλι

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μια γυναίκα στην Ινδία η οποία πυροβολήθηκε στο…

10 Δεκεμβρίου 2023

Επιστρέφει στη δράση με Ελπίδες Καρδίτσας ο Βόλος 2004

Μετά από διακοπή μίας εβδομάδας λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας, επαναρχίζει το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα…

10 Δεκεμβρίου 2023

Συνελήφθη ο δράστης που τραυμάτισε τον αστυνομικό – Ήταν ανάμεσα στους προσαχθέντες

Συνελήφθη ο χούλιγκαν που τραυμάτισε βαρύτατα τον αστυνομικό στα επεισόδια της Πέμπτης έξω από το…

10 Δεκεμβρίου 2023

Πτήση τρόμου στη Ρωσία: Επιβάτες ουρλιάζουν και προσεύχονται – Βίντεο

Οι επιβάτες απαθανατίστηκαν να προσεύχονται και να ουρλιάζουν από τον τρόμο καθώς ένα αεροπλάνο υπέστη…

10 Δεκεμβρίου 2023

Ο ψυχολόγος Δ. Τσουκάλης για το πρόγραμμα που βρίσκεται φέτος σε εξέλιξη – Δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη σε οικογένειες Δήμου Βόλου

Μιλήσαμε με τον κ. Δημήτρη Τσουκάλη, ψυχολόγο στο γραφείο ψυχολόγων του Κέντρου Κοινότητας που υπάγεται…

10 Δεκεμβρίου 2023