Αθλητισμός

Επιστρέφει στη δράση με Ελπίδες Καρδίτσας ο Βόλος 2004

Μετά από διακοπή μίας εβδομάδας λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας, επαναρχίζει το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Α’ Γυναικών. Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ο Α.Σ. Βόλος 2004 υποδέχεται στο βοηθητικό του ΕΑΚ τις Ελπίδες Καρδίτσας με τον αγώνα να έχει οριστεί να αρχίσει στις 15.00.

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν πάση θυσία να επιστρέψουν στις επιτυχίες, αφού μετά τις πρώτες δύο νίκες που σημείωσαν και μάλιστα εκτός έδρας, ακολούθησε αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών. Προφανώς μπορούν να τα καταφέρουν απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις ένα βαθμό στο ενεργητικό της.

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε οπωσδήποτε να πανηγυρίσουμε την πρώτη εντός έδρας νίκη η οποία θα μας κρατήσει πάνω από τη διαχωριστική γραμμή του υποβιβασμού. Με σοβαρότητα και χωρίς να υποτιμούμε τον αντίπαλο, ευελπιστώ ότι θα πετύχουμε το στόχο μας» δήλωσε στη «Θ» η προπονήτρια της βολιώτικης ομάδας Έλενα Κουσκούνη.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, απούσες θα είναι οι μόνιμα τραυματίες Καρακάνα και Σύρμου, ενώ στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι οι: Νόιμαν, Θεοχάρη, Νικοπούλου, Κοκμοτού, Βέτσικα, Κέκου, Ζήγρα, Γκέκα,Τσούκα, Νέννε, Μπάμπιτς. Ευαγγ. Νάνου, Κιάρη, Σαρρηγιάννη, Ιωακειμίδου, Φρ. Νάνου, Μπάρτζου, Σιέχου, Κατσιγιάννη, Κομνιώτη.

Τον αγώνα θα διευθύνει η Αλεξάνδρα Δεληγιάννη της ΕΠΣ Λάρισας με βοηθούς τον Κωνσταντίνο Στεργιακούλη και τη Σουλτάνα Κουτίνα από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής τους θα είναι ο Παναγιώτης Καρακίτσος της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Share
Ετικέτες: ΑΣ Βόλος 2004

Πρόσφατα άρθρα

Απειλούσε 17χρονη ότι θα διανείμει γυμνές φωτογραφίες της, αν δεν του έστελνε κι άλλες

Να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της ζητούσε επίμονα από 17χρονη και την απειλούσε ότι διαφορετικά…

12 Μαρτίου 2024

Επιστημονικές διαλέξεις από το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (https://ds.uth.gr/)  διοργανώνει δύο νέες επιστημονικές διαλέξεις, στο πλαίσιο της σειράς ανοικτών…

12 Μαρτίου 2024

Διάλεξη στις Σταγιάτες για το επικίνδυνο για την ελιά βακτήριο Ξυλλέλα

Διάλεξη στις Σταγιάτες για το επικίνδυνο για την ελιά βακτήριο Ξυλλέλα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο…

12 Μαρτίου 2024

Ερωτήσεις της “Συμμαχίας για τον Βόλο” για το “Βάκης Παρασκευόπουλος” και την αγροτική οδοποιία στα Μελισσάτικα

Ερωτήσεις, όπως αναφέρει, για την κακή κατάσταση της αίθουσας του Κλειστού Γυμναστηρίου «Βάκης Παρασκευόπουλος» και…

12 Μαρτίου 2024

Ψύχραιμα

  Ο μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος μέχρι και να ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τον γάμο των…

12 Μαρτίου 2024

Αστακούς

Μετά τα δημοσιεύματα για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη με αστακοκάραβα,…

12 Μαρτίου 2024