Ελλάδα

Μαφία των φυλακών: Νέοι διάλογοι και το σχέδιο με δηλητηρίαση Αλβανού κρατούμενου

Nέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου του συνεργού του εγκέφαλου της συμμορίας της μαφίας των φυλακών, καθώς η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατός του μέσα στη Δ’ Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού δεν οφείλεται σε ναρκωτικά αλλά σε στραγγαλισμό.
Η αστυνομική συντάκτρια του Open TV Μίνα Καραμήτρου παρουσίασε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τους διαλόγους που κατέγραψε ο κοριός της ΕΛ.ΑΣ. ανάμεσα στον Αλβανό «εγκέφαλο» της μαφίας των φυλακών και άλλους κακοποιούς.
Στους συγκεκριμένους διαλόγους γίνεται αναφορά στο σχέδιο με το δηλητήριο που είχε σκοπό να εφαρμόσει ο Αλβανός κακοποιός, βάσει του οποίου θα προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί τον θάνατο του συνεργού του και να αποδώσει τη δήθεν δηλητηρίαση στον καταδικασμένο για το μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο.

Α: Αύριο, έλα εδώ. Φτιάχνω ένα χαρτί προς εισαγγελέα.

Β: Ναι, για τη ζωή σου.

Α: Για τη ζωή μου. Να μην έχουμε την τύχη του Τούσα και των άλλων.

Β: Να γράψω ό,τι χρειάζεται να γράψω μέσα;

Α: Ναι, καν’το.

Β: Εντάξει, θα στο κάνω. Θα… μετά τους αλλεπάλληλους θανάτους στις φυλακές Κορυδαλλού και από πληροφορίες που έλαβα ότι πρόκειται για δηλητηρίαση του μάρτυρα που είχα προτείνει στην υπόθεση της δίκης Ζαφειρόπουλου, Τούσα Μπαρντίλ καθώς και του ατόμου που είχε προσπαθήσει να με δηλητηριάσει… εεε τον Αύγουστο του… πότε ήταν;

Β: Και θα πρέπει να δούμε αν το δηλητήριο που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του που είπες εσύ, αν και εντάξει πολλά είδη δηλητηρίων μπορεί να υπάρχουν, δεν είναι μόνο ένα.

Α: Δεν έχουμε πρόβλημα, γιατί υπάρχει παρακολούθηση τηλεφώνων με την εισαγγελία του Αρείου Πάγου, που λέει, κοίτα το δηλητήριο να είναι το ίδιο που κρατάει ο Κλόντις, για να φαίνεται ότι τον σκότωσα εγώ, όχι οι άλλοι.

Οι Αρχές, πάντως, ερευνούν το ενδεχόμενο πίσω από τη δολοφονία του Τούσα να κρύβεται ο αρχηγός της μαφίας των φυλακών, καθώς διαφώνησαν στα όσα έπρεπε να πει το θύμα στη δίκη Ζαφειρόπουλου.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το