Ελλάδα

Λοβέρδος: Εμένα δεν μπορείς να με φας εύκολα, δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται

Στην αντεπίθεση πέρασε σήμερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι από τους ανθρώπους που κάποιος μπορεί να φάει εύκολα. «Εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται, δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να “φας” εύκολα, τελεία και παύλα», είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ΣΚΑΙ και, μάλιστα, προσέθεσε ότι δεν βλέπει τον λόγο για να διαγραφεί!

«Δεν βλέπω και τον λόγο. Γιατί εγώ δίνω τη μάχη με όλες μου τις δυνάμεις και μέσα από την παρουσία μου στη Βουλή, δίνω μια μάχη απόλυτης κριτικής σε μια αποτυχημένη κυβέρνηση, με τις γραμμές του κόμματός μου και μέσα από τις τάξεις του κόμματός μου. Και πάω και παρά πολύ καλά. Συνεπώς, δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη συζήτηση και τη θεωρώ και απολύτως υποτιμητική για εκείνον που την κάνει, για όποιον την κάνει, όχι για μένα», είπε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Λοβέρδος διαφώνησε ανοικτά με την επιλογή της Χαριλάου Τρικούπη να μην πει ανοικτά πιο πρόσωπο θα προτείνει για τη θέση του πρωθυπουργού σε περίπτωση μετεκλογικής συνεργασίας. «Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα, για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες», ανέφερε χαρακτηριστικά και προσέθεσε πως «όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα- για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες».

Στο ΠΑΣΟΚ δεν άφησαν τη θέση Λοβέρδου ασχολίαστη και ουσιαστικά τον κατηγόρησαν ότι υιοθετεί τις θέσεις στελεχών της κυβέρνησης, δηλαδή του Γιάννη Οικονόμου και του Άκη Σκέρτσου. Παρά το γεγονός, όμως, ότι η απάντηση ήταν σκληρή, δεν πήγαν ένα βήμα παραπέρα, που δεν θα ήταν άλλο από την διαγραφή. Εστάλη, ουσιαστικά, ένα μήνυμα προς τον «πράσινο» βουλευτή, ο οποίος με την σειρά του επέλεξε να μην απαντήσει, για να μην ανοίξει ένα νέο κύκλο εσωκομματικής κόντρας. Μάλιστα, μιλώντας στη Βουλή δεν είπε… κουβέντα, ασκώντας παράλληλα έντονη κριτική προς την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το δυστύχημα των Τεμπών.

Υπενθυμίζεται ότι η διαρροή της Χαριλάου Τρικούπη ήταν η εξής: «Είναι πολιτικά παράδοξο ο Ανδρέας Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γιάννη Οικονόμου και τον Άκη Σκέρτσο».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το