Αθλητισμός

Λήξη σεζόν για την Ακαδημία του Βόλου – Απονομές και «οικογενειακή μέρα» περιείχε η τελευταία προπόνηση

Το πρωί του Σαββάτου, κατακλύστηκε το βοηθητικό του ΕΑΚ από παιδιά και γονείς της ακαδημίας του Βόλου. Η μέρα ξεκίνησε με απονομές, καθώς τιμήθηκε η νεοσύστατη Κ16 που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Μαγνησίας. Η ομάδα του Γιώργου Δανόπουλου κατέλαβε την πρώτη θέση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ, συγκεντρώνοντας 34 βαθμούς και σημειώνοντας 11 νίκες και μόλις μία ισοπαλία.
Φέτος, με επαγγελματική δουλειά και οργάνωση η Ακαδημία του Βόλου δήλωσε συμμετοχή σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, ενώ ήδη αριθμεί 170 μικρούς αθλητές.
Τη συνέχεια πήραν τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα (Κ14, Κ12, Κ10, Κ9, Κ8) που αποχαιρέτησαν τη φετινή αθλητική σεζόν με παιχνίδι και χαμόγελο. Καθιερώθηκε η τελευταία μέρα των προπονήσεων ως «οικογενειακή μέρα», με τους μικρούς του Βόλου να αντιμετωπίζουν τους μπαμπάδες. Έτσι, αναμετρήθηκαν τα παιδιά με τους μπαμπάδες, με τους πρώτους να αναδεικνύονται νικητές σε όλα τα τμήματα και τους δεύτερους εμφανώς ταλαιπωρημένους να δείχνουν απροπόνητοι… Όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, φώναξαν Βόλος και αφού κεράστηκαν και βγήκαν και οι καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την 31η Αυγούστου και την έναρξη της νέας αθλητικής σεζόν… με νέες εμπειρίες από Σούπερ Λιγκ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το