ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ισόβια στον Ράντοβαν Κάρατζιτς

Κόσμος

Διπλή βράβευση για το Fashion City Outlet

Τοπικά

Μια δημοτική αρχή «θίασος»

Παραπολιτικά

κυκλο – φ – οριακα

Άρθρα

Τοπικά

Λένε «όχι» στην εκκαθάριση της ΔΕΥΑΜΒ και καλούν τη δημοτική αρχή να μη παίζει παιχνίδια στη πλάτη των εργαζομένων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας καταγγέλλει την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής Βόλου για εκκαθάριση της ΔΕΥΑΜΒ, με κερασάκι, όπως τονίζει, την ρίψη όλων των ευθυνών στους εργαζόμενους, «λες και αυτοί διοικούν τα τελευταία 4 χρόνια τώρα».

Ο Σύλλογος τάσσεται στο πλευρό των εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ και καλεί τη Δημοτική Αρχή «να μη παίζει παιχνίδια στη πλάτη των εργαζομένων αλλά, αφού όπως συνεχώς διατυμπανίζει, αυτή διοικεί, να πάρει εκείνες τις αποφάσεις που θα έχουν ευρεία αποδοχή από το Δημοτικό Συμβούλιο και θα διασφαλίζουν τόσο τη βιωσιμότητα της Επιχείρησης όσο και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας».

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου, «επιτέλους, αυτή η πόλη και οι πολίτες της, πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να καταδικάσουν όλα αυτά, που με το περιτύλιγμα μιας ωραίας επικοινωνιακής χροιάς, από τα δεκανίκια του συστήματος που στηρίζει τη παρούσα δημοτική Αρχή, στέλνουν την πόλη, στην αγκαλιά των εργολαβικών συμφερόντων βορά των επιχειρηματικών επιδιώξεων της.
Εμείς οι εργαζόμενοι, με όσες δυνάμεις έχουμε, θα σταθούμε απέναντι σ΄αυτές τις επιδιώξεις, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το καλό της πόλης, όπως μας έχει τάξει ο όρκος που έχουμε δώσει, αλλά θα στηλιτεύουμε αυτά που γίνονται δήθεν για το καλό των πολιτών της, μπαίνοντας ανάχωμα στις επιδιώξεις αυτών που μας διοικούν».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το