Τοπικά

Λάρισα: Εργαζόμενες φοιτήτριες παρέδωσαν το πορτοφόλι με τα 8.000 ευρώ

Ένα περιστατικό που πραγματικά σπανίζει έκανε τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας κ. Αστέριο Μαντζιώκα, να “λυγίσει”, καθώς με ανάρτησή του στο Facebook, δήλωσε συγκινημένος με την πράξη των 21χρονων κοριτσιών που βρήκαν ένα γεμάτο πορτοφόλι με 8.000 ευρώ στα παράπλευρα διόδια του Πλαταμώνα και το παρέδωσαν δίχως δεύτερη σκέψη στον ίδιο.

Μάλιστα ο δικαιούχος βρέθηκε αμέσως. Τα δύο κορίτσια είναι εργαζόμενες και δουλεύουν για να μπορέσουν να σπουδάσουν, κι όμως στιγμή δεν πέρασε δεύτερη σκέψη από το μυαλό τους, παρά μόνο η ορθή, να παραδώσουν τα χρήματα.

“Είναι από τις στιγμές που δεν θα ξεχάσω, γιατί δυστυχώς τα “καλά νέα” σπανίζουν. Πόσο μάλλον όταν σε γεμίζουν με αισιοδοξία και ελπίδα για το αύριο. Συγκινήθηκα πραγματικά όταν δυο φοιτήτριες ήρθαν στο γραφείο μου για να παραδώσουν ένα πορτοφόλι που βρήκαν το οποίο περιείχε 8.000€. Τα κορίτσια αυτά δουλεύουν για να μπορέσουν να σπουδάσουν. Ένιωσα υπερήφανος σαν αστυνομικός, αλλά και σαν γονιός, γιατί αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον της πατρίδας μας. Αθόρυβα και ταπεινά μέσα από την σκληρή δουλειά και την δύσκολη καθημερινότητά τους, παραδίδουν μαθήματα σε εμάς τους μεγαλύτερους….Θερμά συγχαρητήρια σε εσάς και στους γονείς σας!!! Είμαι σίγουρος ότι θα έχετε ένα λαμπρό μέλλον, γιατί έχετε βάλει τα πιο γερά θεμέλια να κατακτήσετε τους στόχους σας…”, έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Μαντζιώκας.

Πηγή: onlarissa.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το