Τοπικά

Λαχειοφόρος αγορά και φέτος από την ΕΛΕΠΑΠ

Για μια ακόμη χρονιά, η ΕΛΕΠΑΠ και το παράρτημα Βόλου, οργανώνει και φέτος τη λαχειοφόρο αγορά, με πλούσια δώρα, τα έσοδα της οποίας θα στηρίξουν και θα ενισχύσουν το πολυεπίπεδο έργο της.

Σήμερα προσφέρονται θεραπευτικά προγράμματα σε περισσότερα από 60 παιδιά, όχι μόνο από τη Μαγνησία, αλλά την ευρύτερη Θεσσαλία και Κεντρική Ελλάδα, καλύπτοντας ανάγκες παιδιών από Βόλο, Πήλιο, Σποράδες, Καρδίτσα, Λαμία. Επιπλέον, εκπαιδευτικό πρόγραμμα Πρώιμης Παρέμβασης, δηλαδή ισότιμη μονάδα ειδικής προσχολικής αγωγής, λειτουργεί για παιδιά από 18 μηνών έως 6 ετών, ενώ παρέχονται και εξατομικευμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες των παιδιών.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους συμπολίτες μας, ζητώντας να στηρίξουν αυτό το έργο, ακόμη πιο δύσκολο με τις παρούσες συνθήκες, αλλά και εξαιτίας αυτών δυο φορές αναγκαίο να συνεχιστεί χωρίς περικοπές και συμψηφισμούς.

Επιλέξτε να αγοράσετε λαχνούς ΕΛΕΠΑΠ και να κάνετε ένα δώρο αγάπης στους αγαπημένους σας, τις μέρες των γιορτών. Θυμηθείτε ότι ακόμη και με έναν λαχνό (1 ευρώ), αυτά τα Χριστούγεννα, υποστηρίζετε τις θεραπείες 60 παιδιών!

Επίσης, και φέτος έχουμε στο πλευρό μας, τον Οίκο Ζolotas που δημιούργησε για μας το γούρι του 2021, εμπνευσμένο από το δάφνινο στεφάνι. Πρόκειται για τη συλλογή Daphne, ένα εντυπωσιακό, αειθαλές δαφνόφυλλο, αφιερωμένο στην επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, που θα γιορταστεί τη νέα χρόνια. Είναι κι αυτό στις επιλογές σας, εφόσον έχετε τη διάθεση να στηρίξετε το έργο μας.

Για την αγορά των λαχνών, που φέτος μπορεί να γίνει κι ηλεκτρονικά, όπως και για να προμηθευτείτε το γούρι του νέου έτους του Οίκου Ζolotas, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 2421032146 τις ώρες λειτουργίας του Παραρτήματος από 8.00 π.μ. έως 4 μ.μ. Δευτέρα – Παρασκευή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το